Iskrem – et proteinrikt mellommåltid

Med noen få modifikasjoner selvfølgelig;

img_1161

Det var opprinnelig ment som en trøstende, avkjølende banan-iskrem til febersyk mini, men ingenting fristet han i går stakkar.. Så, da pimpet jeg den opp og spiste selv.

img_1154

Oppskrift: (1 stor porsjon)
2 fryste bananer (i biter)
1 ss glovarmt vann
20 g melkesjokoladeproteinpulver
1/2 Questbar Rocky Road (valgfritt)

Mos de fryste bananbitene med varmt vann og proteinpulver til en fluffy iskrem. Serveres med biter av proteinbar på toppen.

img_1157

Den nye questbaren var for øvrig helt grei, selve sjokoladebaren er litt bitter og passer til de som liker mørk sjokolade, og bitene gjør baren litt søtere og med crunch. Ingen ny favoritt hos meg, men de blir nok spist opp 😉

Vi har gjort litt julerengjøring i dag, og en ivrig liten hjelper som vasker alt av leker og juletre ligger nå ved siden av meg og slapper av litt. 

Håper dere får en fin bitte lille julaften! ♥

2 kommentarer til “Iskrem – et proteinrikt mellommåltid

  1. Martine

    Titter bare innom for å si GOD JUL til deg og dine <3 Pga helsa er det Liller sine paleo pepperkaker og Rawfood kake som bakes her, men jeg er storfornöyd med det 🙂 Uansett jeg MÅ jo innom min favorittblogger å gi julehilsen, så får vi håpe at jeg etterhvert kan ta inn dine lekre oppskrifter ( det går fremover, holder på å ta inn eggeplomme nå 😉 ) Goo juleklem!

  2. Kristine

    Godt å høre at det går fremover! Tusen takk, og riktig god jul til deg og dine også ♥ ♥ Stor klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *