Kalkun og protein-Snickers

Hei!

Kalkun hører ofte jul og nyttårsaften til, og er for mange et smakfullt alternativ fra den litt tyngre julematen.

Her får dere min hverdagsvariant;

img_7403

Kalkun med waldorfsalat og søtpotet
Porsjoner : 3
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 750 g kalkun
  2. 1 stor søtpotet
  3. 1-2 ss smør
  4. salt og pepper
  5. 300 g gresk yoghurt
  6. 8 druer
  7. 1/2 grønt eple
  8. 1 ts søtsterk sennep
  9. 30 g valnøtter
Fremgangsmåte
  1. Kjøp gjerne en kalkun i ferdigpose, eller bruk en stekepose selv, og stek kalkunen på 220 grader i cirka 40 minutter.
  2. Skrell en søtpotet og skjær i tynne skiver, stek i en smurt panne på middels varme til de er myke, eventuelt i ovnen. Tilsett salt og pepper etter smak.
  3. Skjær druer, eple i mindre biter og hakk valnøtter. Rør dette inn sammen med gresk yoghurt. Smak til med litt søtsterk sennep.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_7409
Håper det smaker!

/sponsorlink

Nå blir det en protein-Snickers før vektene venter – det er lenge siden, og jeg grugleder meg!

img_9309

God tirsdag!

2 tanker om “Kalkun og protein-Snickers

  1. avatarastrid

    Haha, tolket først overskriften som snickers med kalkun og protein, noe fraværende altså? Da skulle det jo isåfall vært et bindestrek inni der?

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    Det hadde vært noe – haha! Fysjameg.. tror ikke jeg noen gang drar den så langt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *