Myk og smakfull mozzarella

/inneholder sponsorlink

Jeg er veldig glad i oster, og gjerne de som er fete, milde og runde i smaken. Gräddost – la oss bare si at jeg gleder meg til å spise det i jula. Og selvfølgelig mozzarella som jeg spiser året rundt. Selv om den nesten er for mild og lett, så er den en stor favoritt – både kald og varm.

Derfor måtte den spille hovedrollen i dagens kjøttfrie middag;

img_0038

Pizza Margherita med tomat- og mozzarellasalat
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 lomper
  2. 3 ss tomatpuré
  3. salt og pepper
  4. hvitløkspulver
  5. et par skiver rødløk
  6. 3 store tomater
  7. 120 g fersk mozzarella
  8. Fersk basilikum
Instructions
  1. Smør tomatpuré på lompene, legg på skiver av tomat og mozzarellaost, samt litt rødløk. Krydre med hvitløk, salt og pepper og bak i ovnen på 200 grader i 10 min.
  2. Skjær tomater og mozzarellaost i skiver, legg lagvis på en tallerken med finhakket rødløk, salt, pepper og fersk basilikum over.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_0050

img_0048

Håper det smaker!

Ellers har det vært liten respons på treningsutfordring og giveaway hittil, så jeg har besluttet å heller konsentrere meg om juleforberedelser og litt annet. Jeg regner med at dere er fullt opptatt med førjulstid og sikkert mer enn klare for snacks og treningsutfordringer på nyåret – kanskje det rett og slett passer bedre da.

Siste giveaway ble derfor heftet Sunne Julefristelser, og det sendes til Tonjemaa og Celine i dag. Gratulerer! 🙂

Har du fortsatt noen julegaver igjen og du har ikke peiling på hva du skal kjøpe?
Da er gavekort alltid en lur løsning, den som får det kan velge akkurat selv og du sparer noen kroner fra og med i dag;

1482137572

God mandag godtfolk!

2 kommentarer til “Myk og smakfull mozzarella

  1. TonjeMaa

    GJETT om jeg ble glad da jeg fikk mail med juleheftet! TUSEN TAKK! 🙂
    Nå skal det bakes!

    God jul, kjære deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *