Wrapsagne på en lørdag

Jeg kan jo starte med en gladnyhet, dette omgangssyke-viruset var tydeligvis og forhåpentligvis mildt og varte i kun noen timer. Hurra! Nå har vi spist havrefras med melk, yoghurt, valnøtter og jordbær til frokost begge to. 

Det blir nok taco på oss senere, men jeg lurer på om jeg skal lage det på denne måten;

img_0240

Wrapsagne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g karbonadedeig
 2. 2 ss ketchup u/sukker
 3. 2-3 ss vann
 4. 3 ss tacokrydder
 5. 3 store wraps
 6. 6 ss gresk yoghurt
 7. en neve revet gulost
Tilbehør
 1. Salat, salsa og guacamole
Instructions
 1. Stek karbonadedeig sammen med ketchup, vann og tacokrydder.
 2. Legg wraps i en form, deretter litt kjøttsaus og gresk yoghurt. Fortsett å legge lagvis og topp det hele med revet ost. Bak i ovnen på 200 grader i 10-15 min.
 3. Servér med en frisk salat, samt hjemmelaget salsa og guacamole.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_0249

Taco og lasagne i ett – håper det smaker!

Jeg har skrevet ned noen ord om året som er gått, og det føles alltid så godt etterpå. Jeg får skrevet ned det jeg tenker og sørger over, men samtidig fører det med seg tanker om alt jeg er takknemlig og glad for. Jeg har jo hele veien tenkt på den måten også, men det er noe eget med å skrive. Jeg tror jeg må begynne å føre dagbok igjen. Litt deler jeg med dere senere som vanlig, om det fortsatt er interessant selvfølgelig.

Ellers skulle jeg gjerne ha funnet på masse gøy og «julete» med mini i helgen, men jeg er litt usikker på hva vi orker. Jeg tror nemlig kino er litt i overkant. Pepperkakehus-pynting er jo en rolig aktivitet, men med tanke på hva som skjedde da vi skulle pynte pepperkaker sist så er jeg litt usikker. Ingenting kom på pepperkakene, alt gikk i munnen 😉

God lørdag!

6 kommentarer til “Wrapsagne på en lørdag

 1. marita

  Godt dere føler dere bedre, husk at 48 timers regelen gjelder uten om barnehage også 🙂 Man bør altså ikke drasse på kino og lignende etter å ha kastet opp uansett hvor mildt viruset var 😉

 2. Kristine

  Haha, dette ventet jeg faktisk på og vurderte å komme slike kommentarer i forkjøpet. Vi må i butikken og handle blant annet, så ut må vi nok uansett dessverre 🙂

  48 timer rekker for øvrig å gå før det eventuelt hadde vært aktuelt å «drasse han med» med på kino.

 3. Miss.T

  Bare et forslag: Find en god julefilm for barn og se den hjemme i sofaen med en eller anden sunnere kake/gottis, når dere er ferdig med at handle inn, Da kan dere i ro og mag sitte hjemme og nyte det. Det er gull verdt at endre litt på omgivelsene, når man ikke ligefrem er i overskudd av energi. Uanset: ønsket om en fin dag til dere:-)

 4. Randi

  Krysser fingrene for at dere er ferdige med sykdom i år (virker som dere tok 2017 dosen i samme slengen ?)!

  Vil gjerne lese om dine tanker angående året som gikk, du skriver alltid så bra og reflektert så det blir nok fint lesestoff.

  Ei fin helg ønskes til deg og mini, kan tenke meg at det blir ekstra godt å få hjem mannen denne gangen ? Ære være alle alene foreldre, om det er helt eller delvis!
  Klem!

 5. Kristine

  Tenk om det hadde vært så vel, at man fikk utdelt en årlig maksdose 😀
  Helt enig – tenker stadig på de som er alene med barna sine, for en jobb de gjør!
  Håper dere har en fin helg også, stor klem

Det er stengt for kommentarer.