Vi drar dyna over hodet

Etter å ha vært alene med mini i 3 uker hvorav ukene har vært fylt opp med øre- og halsbetennelse, hovne mandler, forkjølelse, og i dag omgangssyke føler jeg at det snart må være stopp. Stakkars gutten min. Og jeg som skal ta vare på han har slitt med mye sykdom og diverse selv, er det lov til å håpe at vi har fått vår dose nå? Please, la julen komme uten noen basselusker eller annet.

img_0011-side

Nissefest i barnehagen i dag utgikk dessverre, vi som hadde tidenes kuleste genser planlagt, så nå blir det en rolig dag med kjeks, farris og juice. All jobb jeg hadde planlagt å gjøre må vente, for mammarollen kommer selvfølgelig først.

Forrige fredagsmiddag – når man ikke orker å bruke tid på kjøkkenet;

img_9942

God helg!

13 kommentarer til “Vi drar dyna over hodet

 1. Martine

  Sykdomsdoser kommer og det kan bli overveldende! Har nå kjempet i 20 år, det meste er fratatt. Bare det å ikke kunne trene, ikke kunne spise omentrent noe! Lever på buljong.. klarer ikke sosialt, Borrelia med masse co infeksjoner, autoimmun sykdom og et ekstremt svakt immusforsvar. Alle kjertler og hormonsystem er påvirket. Kan ikkeengang gå på do! Må ta tarmskylling hver 2-3 dag..Har brukt flere hundre tusen på helsa nå i mange år, og har en smerteproblematikk som gjör at jeg skjelver i smerter hver dag. Hvor mye skal man ta :/ Nei, det ser ut som i visse tilfeller er det ingen grense.. Men – håpet må vi ikke miste! Og jeg forstår deg, selv om jeg gjerne hadde bytta haha 😉 Bare det å kunne unne seg litt julegodt. for min del blir det buljong og skal våge meg på fromasj laget av gelatin, kokosmel og bringebär – kun det! Feirer Jul hvert år alene pga jeg er for syk til å väre soial… sånn bare for å sette ting litt i perspektiv Kristine <3 men alikevel – jeg forstår deg!! Og man blir sliten, det tärer.. Men du er samtidig priviligert! Med din fine familie, nettverk, ökonomisk stabil, karriäre ( har värt sykemeldt nå i 4 år, og får 11000 kr i mnd ) frisk til å trene, kan spise god mat, gå ut på cafe, nyte en kopp kaffe, frisk til å reise osv osv… jaja, dette ble langt, men uansett, nå önsker jeg deg og lille tilfriskning, vi trenger deg og din motivasjon i hverdagen <3 Selv om jeg ikke kan spise det du lager, så har jeg blitt så glad i godjenta Kristine, så må innom hver dag! 🙂 <3

 2. Kristine

  Det er helt forferdelig når livet blir satt på vent, eller man ikke får den kvaliteten på dagene som man ønsker og trenger.
  Ja du sier noe, men det vil alltid finnes de som har det verre enn en selv. Midt oppi en vanskelig situasjonen så er den fortsatt reell og tøff å takle. Men klart, perspektiv er alltid bra og det har jeg selvom jeg småsyter her innimellom 😉 Jeg har opplevd en del ting i år som jeg ikke har delt på bloggen (i hvert fall ikke ennå), så jeg er litt usikker på om du hadde ønsket å bytte i absolutt alle situasjoner 🙂
  Hyggelig å høre at du er innom her, og ikke minst så håper jeg at du får en så fin førjulstid som du kan få! ♥

 3. Inger Johanne

  God bedring til både deg og mini Kristine ? du er en inspirasjon for meg og mange andre. Krysser fingrene for at julen blir sykdomsfri? aldri noe kjekt å se disse små være syke ☺

 4. Miss.T

  Kirstine, du er helt igjennom fantastisk, det tror jeg virkelig, selv helt uten at kjenne deg personligt. Håper du og dine kjære kan nyte julen. Og så håper jeg at 2017 blir et deiligt år, som vil kompensere for utfordringene, sorgene, tårene og kanskje til tider følelsene av håpløshet i 2016. Du er så sterk, sikkert mer end du aner, det skinner igjennom bloggen din som den klareste solstråle. Selv når du har hatt det tøft, har du spredt glede med innleggene dine i år (og de tidligere selvfølgelig).

  Martine: jeg skjønner deg. Jeg selv har også hatt veldig mange utfordringer i livet mitt og ja, sommertider kan det virke helt galt når folk klager på veldig små ting, jeg tenker nå ikke at nettopp det er tilfellet i Kristine sit innlegg. Men uansett, man vet ikke hva andre faktisk har gjennomgått og hvilke utfordringer de har, en ting er hvordan ting og personer fremstår, når de er blant andre, en anden ting er hvordan de har det, når de er bag hjemmets fire mure. Som Kristine også påpeger, vi vet ikke alt hva som har skjedd i livet hennes (og det er egentlig heller ikke vor ret at vide det). Og som du sier, er der sikkert noen, som har det verre end Kristine, men samtidig er der også noen som har det verre end du. Så lad os ikke henge os i det, hva med bare at nyte at Kristine stadig har lyst at invie os i noe af livet hennes på bloggen, se det som et avbrekk fra utfordringene dine. Det gjør jeg. Elsker at klikke innenom bloggen. Og selvom jeg pga sykdom ikke trener nå, så blir jeg faktisk glad av at lese treningsinggene. Og selvom jeg ikke har energien til at lage mat, så nyter jeg fremdeles de innleggene med tips til matlaging. Man kan ikke ta hensyn til absolutt alle, sådan er det jo i alle livets sammenhenge.

 5. Christina Weberg

  Vi er inne i en ny runde selv nå,med hoste,feber og tannfrembrudd – midt oppi eksamenslesing!

  Dette kommer vi oss gjennom sammen,skal du se! Sender masse helbredende tanker,nå får det være nok sykdom på alle kanter synes nå jeg 😉

  Takk for deilig hverdagsinspirasjon <3 god bedring og riktig god jul til deg og dine 🙂

 6. Camilla

  Jeg synes du er så tapper, sterk og kjærlig 🙂 Det er nesten slik at jeg vil si, «Hey, Kristine. Spør meg om å være barnevakt, bare for noen timer slik at du får….», og jeg ville ha kommet, hihi.
  Dette sagt, bare dere og du vet hva som har skjedd dette året og sammen vil dere overvinne alt <3 Uavhengig av dette innlegget, så tenker jeg på deg og dere ofte..*kremt* <3

 7. Kristine

  Jeg elsker julen, så den skal jeg/vi nyte uansett om det er oppe på to bein eller sengeliggende. Håper selvfølgelig at vi blir friske og raske, julematen smaker best da 😉
  Tusen takk for ordene dine, de tar jeg til meg i nytt år som venter. Det gir meg motivasjon til å blogge videre, og er det noe jeg trenger så er det nettopp det.
  Håper at sykdom avtar og energien tar seg opp for deg i tiden som kommer, og at du får en riktig god jul! ♥

 8. Kristine

  Æsj, kjedelig altså.. også så typisk at alt kommer på en gang. Sender deg de samme tankene, og masse lykke til med eksamen!
  Takk for fine ord, god bedring og god jul til dere også ♥ 🙂

 9. Kristine

  Kom deg hit, vi trenger pass og stell begge to! 😀
  Tusen takk Camilla, du er god du. Håper alt står bra til, og at du får en magisk jul ♥ 🙂

Det er stengt for kommentarer.