Julegaver gitt med kjærlighet

I dag har jeg to ganske ulike julegavetips til dere, men felles for dem er at de er gitt med kjærlighet og omtanke.

1. Spiselige julegaver:

Sunnere cookies-miks
IMG_9962-side
Finn frem en passende oppskrift, fordel tørrvarene i en krukke og heng på en liten lapp om hva man må tilsette, antall grader og steketid. Du finner min oppskrift på sukkerfrie amerikanske cookies her. Du velger selvfølgelig selv hva du vil gi av oppskrift, sunn eller ei.

Brente mandler
IMG_9993-side
Veldig enkelt å lage sukkerfritt, og de fleste setter nok pris på det – spesielt fordi man ikke kjenner sukrinsmak eller noen annen forskjell. Oppskrift finner du her. Gis bort i en fin krukke med gavebånd.

Hjemmelaget fruktnøtt
IMG_0068-side
Laget på kun få minutter. Smelt mørk kokesjokolade og bland inn ulike nøtter og tørket frukt eller bær, sett kjølig. Knekk opp i biter og legg dem i en gaveeske.

2. Gi dyrene et bedre liv:

Her er det mye du kan gjøre og mange ulike du kan hjelpe, men jeg vil trekke frem de jeg selv støtter – og det er DOOA (Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus). Dette er noe jeg tipser om hvert år, men det har vel aldri betydd så mye for meg som i år nå som Todd er borte.

Kalender
Det enkleste og billigste du kan gjøre er å kjøpe kalenderen deres til 100 kr, en super julegave å gi bort til hvem som helst.
dooa_kalender_2017-724x1024

Fjernadoptere
Du kan også fjernadoptere og bli fadder (julegave til deg selv), jeg har selv to katter som jeg får bilde og brev fra med jevne mellomrom. Minstebeløpet er 50 kr i mnd per dyr, men du kan bidra med mer om du har mulighet.

Ellers er frivillig arbeid (avtal en dag å dra sammen), adopsjon/fosterhjem og gaver kjært ønsket for å gi dyrene uten et hjem et bedre liv.

God torsdag ♥

1 kommentar til “Julegaver gitt med kjærlighet

Det er stengt for kommentarer.