Saftige og sunne brownies

/sponsorlink

Hei!

I dag er det onsdag aka lillelørdag, så da får dere noe litt ekstra søtt og godt. Brownies med en helt spesiell ingrediens;

img_9381

Søtpotetbrownies
Porsjoner : 4
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 300 g søtpotet
  2. 2 egg
  3. 100 g rugmel (eller annen tørrvare)
  4. 3-4 ss kakaopulver
  5. 1 ts bakepulver
  6. en klype salt
  7. 2 ss smeltet smør
  8. 3 ss fibersirup
  9. 60 g sukrin gold
Fremgangsmåte
  1. Skrell og skjær søtpotet i mindre biter, kok til mør (ca 15 min) og mos med en stavmikser. Pisk inn egg, deretter tørrvarene og søtning til du får en passe tykk røre – tilsett noen dråper vann eller melk om den blir for tjukk.
  2. Ha over i en ildfast form med bakepapir nedi, bak i ovnen på 180 grader i ca 18 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_9409

Søtpotet gir både næring, søtsmak og saftighet – prøv du også! 🙂

Ellers skal jeg hive meg rundt på kjøkkenet og lage noe jeg har tenkt lenge på, men aldri har laget før. Blir det vellykket deler jeg med dere nærmere helgen.

img_9933
Jakke    //   Tights

Håper dere får en super dag!

14 tanker om “Saftige og sunne brownies

  1. avatarHanne

    Disse browniesene er helt fantastiske! Oppskrifta di var i Shape up tidligere, og siden da har jeg «lurt» mange ved å servere disse – uten å si at de er sunne og næringsrike! ?
    Min favoritt!!
    Perfekt med litt vaniljeis til..?

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    Det stemmer, disse ble laget for Shape Up 🙂 Så hyggelig å høre! Og ja, helt enig i at vaniljeis er innafor å servere til – nam 😉

  3. avatarLill

    Hei,

    jeg sitter å ser litt på babyoppskriftene dine og la merke til at du koker mangoen før du lager mos? Jeg lagde avocado og mangomos i går, fryste det som ikke ble spist og ga resten i dag. Har ikke kokt noe som helst, har jeg gjort noe veldig galt da, eller gjør du det for konsistensen elns?

  4. avatarStina

    Hei:) Så ut som en god oppskrift, men hva er næringsinnholdet på disse? Enten totalt for hele kaken eller per stykke:)

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    De blir seige og gode med sirup, men om du ikke har kan du erstatte med annen søtning 🙂

  6. avatarTonje

    Hei!
    Skal testa kaka di no, men lurte på kva fibersirup du har brukt? 🙂
    Og eg lese alle oppdateringane dine! Magisk blogg 😀
    Ha ein god dag!

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    Du kan bruke begge typer, både clear og gold! 🙂
    Tusen takk ♥ Ha en super dag!

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    Elsa: Ja, det kan du – med forbehold om at det kanskje blir litt isete ettersmak 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *