Taco på en kjøttfri mandag

/sponsorlink

Går det an da?

img_0150

Selvfølgelig, og det smaker helt fantastisk godt også. For meg er det tacokrydderet og sammensetningen her som gjør taco til taco, og selvfølgelig tilbehøret.

Vegetartaco
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 6 lomper
  2. 12 aromasopp (du kan også bruke 1 boks brune bønner)
  3. 2 ss tacokrydder
  4. 1 avokado
  5. en skvis sitron
  6. en klype salt og chilipulver
  7. 2 ss salsa
  8. 2 ss mager kesam
  9. en liten neve gulost
  10. Salat (agurk, paprika, tomat, rødløk og mais)
Instructions
  1. Skjær sopp i mindre terninger og stek sammen med tacokrydder.
  2. Lag en guacamole ved å mose en avokado med en gaffel eller stavmikser, smak til med litt sitron, chili og salt.
  3. Smør guacamole på lompen, legg på salat, tacosoppfyll, salsa, kesam og revet gulost - nyt!
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_0154

Lompene er skjøre, så jeg prøver å ikke overfylle dem – spis heller resten av fyllet med en gaffel ved siden av.

Håper det smaker!

Ellers var det endelig tid for litt trening igjen, etter en ekstrem lang pause av ulike grunner.

img_1053
Ny 2xu tights   

Det ble:
Monsterwalk m/minibands
Goblet squats
Fremoverbøyd sidehev
Thrusters
Kabelbøy
Leg ext.

Trener du med minibands? Hvis ikke, kan jeg varmt anbefale det som oppvarming og aktivering – spesielt til bein- og rumpetrening. Det kan i tilfelle lønne seg å sjekke ut dagens luke i adventskalenderen 😉

Håper dere har en fin start på den nye uka!

2 kommentarer til “Taco på en kjøttfri mandag

  1. Mari

    Mmmm dette så godt ut!! Spesielt siden jeg ikke spiser kjøtt?

    Jeg har et spørsmål om noe helt annet. Kjøpte fiber sirup clear og fiber sirup gold før jul i fjor,sistnevnte er ikke åpnet. Hadde visstnok større ambisjoner enn hva som faktisk ble laget m dette. Disse har en best før dato i henholdsvis august og juni i år… tror du de fortsatt kan brukes?? Blir veldig glad og takknemlig for svar!!
    Takk for masse inspirasjon de siste årene!! Ønsker deg en fin fin jul!!

  2. Kristine

    Ja, det hadde nok jeg gjort – i hvert fall i bakst som uansett skal inn i ovnen 🙂 Jeg bruker nesten bare fibersirup når jeg baker, og den nye boka som kommer på nyåret er derfor midt i blinken for deg (haha). Ellers er det jo bare å hive seg rundt og lage sunnere pepperkaker, brune pinner, smil-sjokolade og brente mandler.
    Takk i like måte! ♥ 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *