Spicy gulasj med svinekjøtt

buy nolvadex online overnight Heisann!

buy lasix us I dag får dere denne smakfulle og varmende middagsretten;

img_9513

Gulasj med svinekjøtt
Porsjoner : 4
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 600 g svinekjøtt
  2. 1 rødløk
  3. 1 purreløk
  4. 2 hvitløksfedd
  5. ½ chili
  6. 1 ts oregano, 1 ts paprikapulver, salt og pepper
  7. 1 grønnsaksbuljongterning
  8. 2 ss tomatpuré
  9. 1 boks hakkede tomater
  10. 1 rød paprika
  11. 1 gul paprika
  12. 8 dl vann
  13. 2 poteter
  14. 1 middels stor søtpotet
  15. 1 pose (50g) byggris som tilbehør (valgfritt)
  16. 3 ss rømme eller kesam (som topping)
  17. Frisk oregano (som topping)
Fremgangsmåte
  1. Skjær svinefilet i mindre terninger og ha i en kjele sammen med grovhakket rødløk og purreløk, surr alt sammen til løken blir litt mykere og kjøttet har fått en fin farge. Tilsett finhakket chili og hvitløk, krydder, tomatpuré og hakkede tomater.
  2. Skjær paprika, poteter og søtpotet i mindre terninger og ha oppi kjelen sammen med vann og buljongterning, gi det et oppkok og la det deretter småputre på middels varme i 25-30 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_9524

Håper det smaker!

Etter en lang uke hjemme med en ekstremt pjusk liten gutt, så er jeg veldig glad for at han er på bedringens vei. Det er helt forferdelig å føle seg så hjelpeløs, og følelsen av at det bare blir verre for hver dag som går. Det ordnet seg heldigvis i siste liten slik at vi slapp sykehusinnleggelse, men man får seg et støkk. 

Nå krysser vi fingrene for at vi slipper basselusker en stund fremover slik at vi kan nyte førjulstiden. Nå er det straks helg, og vi skal bruke tiden på innekos, litt utelek og ikke minst pepperkakebaking.

På søndag blir det en ny treningsutfordring og sunne julegavetips, så stikk gjerne innom!

Håper dere får en super helg 🙂

/sponsorlink

Psst.. har du sjekket dagens luke i denne sporty julekalenderen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *