Sukkerfrie marsipanbarer

/inneholder sponsorlink

Hei!

Butikkene snikstartet for lengst, så da gjør jeg det også – fordi det er lillelørdag i dag;

img_0477

Sukkerfrie marsipanbarer
Yields 5
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 eggehviter
  2. 100 g mandelmel
  3. 60 g sukrinmelis
  4. 2 dråper stevia vanilje
  5. 60 g sukkerfri sjokolade
Instructions
  1. Kna eggehviter, mandelmel og søtning sammen til en deig. La den gjerne stå kjølig noen minutter for å sette seg før du former fem avlange barer (eventuelt kuler). Legg dem i fryseren mens du smelter sjokoladen i mikro eller vannbad, på den måten stivner sjokoladen raskere. Dypp marsipanbarene nedi og sett kaldt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Det blir ca 116 kcal per marsipanbar, for de som lurer på sånt. Jeg personlig teller hverken det ene eller det andre, jeg bare lager og spiser.

img_0473

Jeg skrev at jeg skulle ha annenhver gang treningsutfordring og giveaway på søndager og onsdager før jul, så da er det på tide med en liten pakke til dere;

img_8314

2 pakker med sukkerfri sjokolade så du kan prøve deg på litt sukkerfri julegodt, bare legg igjen en hilsen med navn og mail.

God onsdag ♥

87 kommentarer til “Sukkerfrie marsipanbarer

  1. Nina

    Har laget før og med stor suksess, dog uten sjokoladetrekk-så det må testes! Tusen takk for inspirasjon og matglede som du deler<3

  2. Michelle

    Nam, dette må testes så fort jeg er ferdig med eksamen! Marsipan går ned på høykant her i huset, så kjekt å kunne lage den selv 😀

  3. Silje

    Nam dette skal jeg lage til min mann, han elsker marsipan. Kunne gjerne trengt litt skukkerfri sjokkis! 🙂

  4. Andrea

    Åå har nettopp kjøpt mange funksjonellmat produkter så jeg kan bake ? Mangler bare sukkerfri sjokolade!! Lager opp store porsjoner marsipan jeg kan ha med på lesesalen i eksamenstida, takk for supre oppskrifter ❤️

  5. Vivian

    Takk for fantastiske oppskrifter?
    Elsker bloggen din og oppskriftene dine har hjulpet meg skikkelig til å lage god og sunn mat! Gleder meg til å prøve ut denne oppskrifta??

  6. Kristina H

    Sunnere varianter av julekaker og -godt er supert!?? Fint å kunne kose seg litt ekstra.
    Min mor og jeg hadde satt skikkelig pris på disse sjokoladene.

  7. Helene Solli

    Hei! Takk for fin blogg og sunne mattips – kommer ofte innom når fantasien er mangelfull:)
    Hadde tenkt å lage sunn snacks til julegaver i år. Så håper på å vinne noen sukkerfrie sjokoladeplater så blir det enda flere slag under juletreet:)

  8. Randi Riseth Sæther

    Blir så inspirert av alt du lager – og spesielt julebakstene. Det blir nok søtt i jula, og da hjelper det veldig på samvittigheten med noen sunnere alternativ. Hadde derfor vært perfekt å vunnet litt sukkerfri sjokolade til mine eksperimenter i førjulstiden 😀

  9. Line skjerve

    Kunne godt tenke meg å prøve denne sjokoladen 🙂 et spm: har kun prøvd sukrin gold før, aldri sukrinmelis… smaker sukrinmelis like «metallisk» som sukrin gold ?? IKke så glad i den metalliske ettersmaken 🙁 kan man bruke steviapulver i marsipanen med godt resultat .. ? 🙂

  10. Sonja Lystad

    Takk fårr kjæmpefin blågg og bøker. Bruke å lag my tå de du publisere på blåggen. Vil jærne vinn sjokoladeplatan.

  11. Linn

    Prøver lykken? Du har en fin blogg med mye inspirasjon. Jeg liker at du gjør alt så enkelt; less is more?

  12. Lisa

    Åå, ja takk! Har prøvd meg på marsipanen flere ganger(så god), hadde vært perfekt med sjokolade til å prøve på sjokoladetrekk ☺️??

  13. Signe

    Ønsker deg og dine en fantastisk førjulstid 🙂 Jeg har fulgt deg i mange år, og synes du er utrolig inspirerende 🙂

  14. Kristin

    Dette så veldig fristende ut *sikle*, mye mer enn marsipansjokoladen i butikkene faktisk.
    Ha en fin lillelørdag! 🙂

  15. ellen

    Å, jeg elsker marsipan?
    Den skal prøves i morgen.
    Du har så mange fine oppskrifter. Jeg har de 3første bøkene dine, men har ønsket med de to siste til jul? ha en fin kveld.?

  16. Ingvild S

    Denne oppskriften skal definitivt prøves – da hadde det kommet godt med med litt sjokolade!:-D

    Ha ei fin adventstid!

  17. Inger Johanne

    Da vet jeg hva jeg skal lage på fridagen min til fredag 🙂 Du har alltid noe spennende og godt å tilby 😉

  18. Vic

    Det hadde vært så midt i blinken med sukkerfri sjokolade nå! Har gallestein, så tåler ikke mye sukker før jeg får anfall som er så SINNSYKT vondt. Noe som er mildt sagt kjedelig i disse juletider 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *