Frister det ikke å dra ut? Ta en effektiv hjemmeøkt!

/inneholder sponsorlink

Hei!

Det er kanskje flere enn meg som synes det er godt å kunne ta en rask økt hjemme på stuegulvet en gang i blant – her får dere 8 gode øvelser for hele kroppen;

img_0167

Du trenger kun et par hantler og en puff/stol.

1. Bulgarske utfall

img_0142
10 repetisjoner på hvert ben

2. Glute bridge

img_0144
20 repetisjoner

3. En-arms roing

img_0147
10 repetisjoner på hver side

4. Brystpress

img_0156
20 repetisjoner

5. Ett-bens strakmark

img_0148
10 repetisjoner på hvert ben

6. Skulderpress

img_0153
20 repetisjoner

7. Dips

img_0143
20 repetisjoner

8. Planken

img_0165
hold i 45 sekunder

Og når du er ferdig gjentar du 1 runde til, eventuelt 2 om du føler deg ekstra sprek.

Jeg kan anbefale puffen fremfor en stol, i hvert fall etter økta;

img_0161-down
NY 2xu tights (43% rabatt!)    //    Icaniwill overdel

Ellers startet lille M og jeg dagen med å lage lykter på det årlige lykteverkstedet i barnehagen, eller det vil si én lykt. Den fineste lykta med så mange klistremerker, lim og stæsh vi klarte å få plass til. Med pepperkaker og julesanger spillende i bakgrunnen, det var utrolig koselig ♥ Mangler bare snøen nå!

Nå er det tid for kaffe og proteincookie mens jeg fortsetter arbeidet.

img_0181
Double chocolate er favoritten!

Riktig god fredag alle sammen!

5 kommentarer til “Frister det ikke å dra ut? Ta en effektiv hjemmeøkt!

 1. Maria

  Hei, Kristine! Takk for super blogg. Jeg har trent styrke i halvannet år, men styrer unna de fleste treningsblogger fordi det blir et usunt fokus på kropp. ( Ikke noe galt i å trene for å se bra ut, det er en stor del av min motivasjon, men det må ikke tippe over.) Du poengterer derimot at kos er lov ( og du har til og med godteri med i ukesplanene for vektreduksjon i den siste boken din), du poster ikke for mye hud- og formbilder, ( akkurat dét kunne det gjerne vært for min del, for du ser fantastisk ut) og du formidler et veldig positivt syn på mat- og treninsglede. Synes også du virker veldig reflektert, og du utleverer aldri deg selv eller familien. Så takk for en inspirerende blogg. Ps. Du har sikkert bestemt hva du skal skrive om i advent, men hvis du skulle få lyst, er det sikkert mange som hadde likt en julekalender med 24 treningsutfordringer 🙂 Ha en fin fredagskveld!

 2. Kristine

  Hei Maria! Dette var hyggelig lesning – tusen takk! Jeg tror du kort og greit oppsummert akkurat det jeg ønsker å videreformidle 😀 Du – advent er fortsatt ganske åpent så jeg tar imot forslag. Om det ikke blir hver dag frem mot jul, så har jeg i hvert fall pleid å ha et-eller-annet to ganger i uka (som regel søn og ons).
  Riktig god helg!

 3. Cecilie

  Hei Kristine, det er som vanlig kjempekoselig å lese bloggen din. Jeg liker utrolig godt din positive «spin» på hverdagen og dens utfordringer 🙂
  Jeg lurer på om du gjennom noen artikler kunne lært oss litt om noen av de forskjellige ingrediensene du bruker? Hvordan er de produsert, hva er egenskapene, hvorfor du velger «akkurat den» til en oppskrift, hva kan være alternativer, konsekvenser av andre valg og så videre.
  God helg!

 4. Kristine

  Hei! Så hyggelig å høre, takk! 🙂
  Ja, det kan jeg prøve å få gjort. Fortsatt god søndag til deg!

 5. Tilbaketråkk: Smarte tips for å "overleve" Julen - StrongBody.no

Det er stengt for kommentarer.