Smash-kaker!

/annonse

Hei!

Det er onsdag aka lillelørdag og i dag har jeg noen godsaker til dere.

Da jeg ble spurt om jeg ville teste ut maiskaker fra Friggs, så var min første tanke at det hadde vært gøy å gjøre noe ekstra spennende med dem! 

Maiskakene er tynne og ekstra sprø med en deilig smak av havsalt, i tillegg til chiafrø som bidrar til økt fiberinnhold. De kan lett erstatte både brødskiver og knekkebrød, og passer godt med både smør, ost, skinke, makrell i tomat og kokt egg på – jeg har nemlig testet alle disse variantene. Men, jeg vil altså vise dere noe helt annet med disse;

img_9997

Høyt innhold av fiber
Glutenfrie
Lavt innhold av mettet fett
100 % naturlige ingredienser
♥ 19 kcal per maiskake

Med et par ekstra ingredienser så fikk jeg disse «Smash»-kakene;

img_0005

Du trenger:

Maiskaker
♦ Peanøttsmør

Sukkerfri/mørk sjokolade

img_0031

img_9990

1. Smør peanøttsmør på maiskakene og legg de i fryseren et kvarter

img_0012

2. Smelt sjokolade i mikro/vannbad og dypp maiskakene nedi

Og det er det hele!

img_0025

Da har du noen luksus-maiskaker med perfekt kombinasjon av salt og søtt som passer fint etter trening, eller som snacks/dessert. De er aller best samme dag da maiskakene fortsatt er sprø, dagen etter er de litt mykere – selv om de fortsatt smaker godt.

Friggs maiskaker selges i vanlig matbutikk, og fåes dessuten i flere ulike varianter. Frister det å prøve?

Håper det smaker! 🙂

11 kommentarer til “Smash-kaker!

 1. Silje

  Jeg elsker peanøttsmør på disse riskakene. Med banan!!! ?
  Hvilket peanøttsmør anbefaler du å bruke, smak og innholdsmessig

 2. Kristine

  Det kommer helt an på hvor mye peanøttsmør og sjokolade du bruker, men tipper rundt 150 kcal per kake 🙂

 3. Kristine

  Det kommer an på hva man definerer som lavkarbo (jeg aner ikke), men jeg vil tippe at et par av disse er helt innafor 🙂

Det er stengt for kommentarer.