Hei!
Her får dere dagens middagstips;
Jeg prøver å overtale mini om at dette er en skikkelig god fisk fordi den tross alt er rosa – det har vært favorittfargen hans lenge. «Det er rosa fisk jo, selveste prinsessefisken, deilig fisk!»
Laks med potetbåter og parmesansaus
2016-11-15 12:34:01
Serves 3
Ingredients
- 4 laksefileter
- 4 poteter
- 1 ss smør eller olje
- 1/2 aubergine
- hvitløkskrydder, salt og pepper
- 1/2 brokkoli
Parmesansaus
- 1,5 ss smør
- 2 ss valgfri mel
- 3-4 dl melk
- 2-3 ss finrevet parmesan
Instructions
- Vask og skjær poteter i båter, vask og skjær aubergine i skiver. Legg på et bakepapir med smør/olje, hvitløkskrydder salt og pepper over og bak i ovnen på 210 grader i 25-30.
- Stek laksefileter på middels varme i en panne til nesten gjennomstekt, smak til med en klype salt. Ha i mindre brokkolibuketter mot slutten av steketiden.
- Pisk sammen smeltet smør og mel i en liten kjele, tilsett litt og litt melk til du får en saus. Ha oppi finrevet parmesan, rør rundt og sausen er klar for servering.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Selv om dette ikke seilet opp som en favoritt hos min lille matkritiker, ble det en favoritt hos oss andre.
Håper det smaker!