Hei!
Ikke fullt ut jul, men med en smak av jul er vel lov? Det er bare 2 uker til julelysene hentes frem her i heimen, og 6 uker igjen til julaften
Her får dere dagens frokosttips;
Saftige klementinlapper
2016-11-12 09:16:52
Yields 4
Ingredients
- 2 egg
- 2 dl melk
- 1 klementin (saften)
- 50 g speltmel
- 50 g havregryn
- 2 ts kardemomme
- 1 ts kanel
- ½ ts nellik
- 1 ss smør til steking
Instructions
- Pisk egg sammen med melk og saften av en klementin. Tilsett tørrvarene litt etter litt og la røra stå og svelle i 5 minutter før du steker. Smør en stekepanne og stek lappene.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker!
Jeg spiste imidlertid havregrøt til frokost i dag, det vil si restene etter mini som tydeligvis ikke deler min store kjærlighet for det (riktig ennå).
Ellers begynner jeg å se lyset i tunnelen når det gjelder sykdom og tette bihuler, bunnen ble nok nådd i går så da kan det bare gå én vei – oppover!
God lørdag ♥
Herlig! Er ikke noe dumt med en smak av jul – julesangene spilles i butikkene, og jeg varpå norsk-skotsk julebasar i dag 😀 God helg og takk for ny oppskrift! <3
Så koselig! Jeg er så klar for jul og julesanger nå kjenner jeg 🙂 God søndag til deg ♥