Tacolasagne

Hei!

Taco er godt, lasagne er godt, og begge to sammen er supergodt!

IMG_9954

IMG_9960

Tacolasagne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3-4 tortillalefser
  2. 600 g karbonadedeig
  3. 3 ss tacokrydder
  4. 3 ss hjemmelaget salsa
  5. 3 ss cottage cheese (eller kesam/rømme)
  6. en stor neve revet gulost
  7. Salat m/mais, tomat, paprika, rødløk og agurk som tilbehør
Instructions
  1. Stek karbonadedeig med tacokrydder og litt vann.
  2. Legg tortillalefse i en ildfast form, deretter tacokjøtt, cottage cheese og salsa. Legg deretter en tortillalefse oppå og gjenta med fyll og lefse to ganger til, topp det hele med gulost. Inn i ovnen på 220 grader i 10-12 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9951

Ikke bare er det godt, men det er også tidsbesparende. Du slipper å vente på at pastaen skal bli myk, lefsene er det allerede så osten skal bare smelte – og med en lefse nederst fungerer den som en slags (pai)bunn.

IMG_9958

Håper det smaker!

Ellers har vi rukket å være ute og leke i snøen – det var stor stas! Vi sørget for å gi fuglene litt mat siden de ikke klarer å finne larver under snøen, og lagde til og med en liten snømann.
Alt dette før kl var halv ni om morgenen, hvor mye ekstra man får ut av dagen med de minste altså! 🙂

Fortsatt god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *