Slik blir min nye bok!

Da kan jeg endelig lette på sløret om både forside og innhold på bok nr 5!

Kristines sunne søtehverdagsgodt uten sukker

Dette året har blitt tøffere enn jeg noensinne kunne forestille meg, men det har vært noen lyspunkter og denne boka har vært en av de.

Jeg ville gå tilbake til der det hele startet for min del, nemlig å lage og spise søtsaker uten sukker. Nå kan jeg garantere at det har skjedd mye med oppskriftene fra proteinfluffen i 2008 og frem til nå, og flere av hverdagsdessertene i boka er uten noe annet enn naturlige ingredienser

9788202531140

«I denne boken gir hun oss sine 50 beste oppskriftene på det søte, men sunne hun unner seg selv om det ikke er lørdag. Blant dem er det herlige smoothies, is, snacks, energibarer, sjokolade og kaker. Oppskriftene er fordelt i følgende kapitler: 1. Kalde desserter, 2. Kaker og bakst, 3. Energibarer og snacks, og 4. Barnas søte favoritter.»

Og det siste her er jeg spesielt glad for, et eget kapittel til barna – dedikert til min fine lille gutt.

Boka kommer ut for salg på nyåret, det er jo da man ønsker (og kanskje trenger) litt sukker-detox og inspirasjon til sunnere søtt. Men, ønsker du å gi en sunn kokebok i julegave kan jeg varmt anbefale en av de andre bøkene mine – spesielt Sunnere livsstil som inneholder kostholdsplaner og treningsprogrammer.

Jeg kommer tilbake med mer info om nøyaktig utgivelsesdato, håper dere vil like den  ♥

16 kommentarer til “Slik blir min nye bok!

 1. Vic

  Jeg elsker oppskriftene dine. men jeg har et spørsmål. Kan du ikke lage et innlegg om basic ting som vi burde ha stående? alt fra typer mel til sukker og smakstilsetninger osv. Hadde vært så kjekt!

 2. Jules @ WolfItDown

  Åååååh så kjekt! Syns det er koselig at du går tilbake til begynnelsen – blir koselig og se en tidslinje av godsaker 🙂
  Don’t mind if I do!
  Håper du har en kjempefin uke så langt og en finhelg i vente 🙂 Her begynner det og bli frost i vinden gitt, brrrrr! xx

 3. Tonjemaa

  Gratulerer så masse! Gleder meg til den kommer ut for salg 🙂 jeg vet den vil være minst like bra og inspirerende som forløperne.

  Jeg vet 2016 ikke bare har vært lett, men jeg har troa på at 2017 blir ett fantastisk år for deg, kjære <3

 4. Sunflower

  For meg har 2016 rett og slett vært et pyton-år. Men tænker at med så mye motgang, kan det nesten kun gå opp nå. Har troen på at 2017 skal bli et godt år for meg. Håper dette for deg også, kjære fine Kristine. Sende varme tanker til deg og familien din.

 5. Julianne

  Gleder meg 🙂 nå har jegere signerte, godt brukte bøker, ser frem til enda en ????
  Tommel opp for sugar detox

 6. Kristine

  Følte at det var på tide å gjøre noe nytt, men samtidig back to my roots 😀 Her er det meldt masse snø til helgen! Spent på det altså 🙂

 7. Kristine

  Tusen takk, håper dere vi like den – det er i hvert fall den lekreste boka hittil 🙂
  Takk ♥

 8. Kristine

  Håper jeg får til en boksignering eller lignende i forbindelse med denne boka også! 😀 Takk takk 🙂

 9. Monika

  Så utrolig fin og spennende den ser ut!! 😀 er oppskriftene glutenfri/kan gjøres glutenfrie i boken :)?

 10. Kristine

  Tusen takk Monika! ♥ Mange av oppskriftene er glutenfrie, men ikke alle – det er ikke noe problem å gjøre de helt glutenfrie om man vil 🙂

 11. Christina Weberg

  HURRA,og ikke minst gratulerer! Med en ordentlig søtmons av en 2-åring i hus er det kjempefint med sunnere alternativer – etter barnehagen idag skal han få banan-is!

  Jeg har heldigvis bursdag i januar,så denne havner på ønskelista 😀

 12. Kristine

  Tusen takk! ♥ Ja, mange av oppskriftene er inspirert av 2-åringen her i huset – så jeg håper de faller i smak hos din også 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *