Fiskepinner med søtpotetfries

where to buy gabapentin online Hei godtfolk!

anchor I dag får dere denne fargerike retten med hjemmelagde fiskepinner servert – en vinner hos både små og store;

img_9992

Fiskepinner med søtpotetfries og remulade
Porsjoner : 3
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 600 g torsk
  2. 1 lett pisket egg
  3. 5 ss sesammel (eller annet mel) + 2 ss sesamfrø
  4. 1 ss smør
  5.  
Søtpotetchips
  1. 1 middels stor søtpotet
  2. 1 ss olje
  3. salt og pepper
  4.  
Remulade
  1. 3 ss gresk yoghurt
  2. 1 ts søtsterk sennep
  3. 1 ts majones
  4. 5 sylteagurk
  5. salt og pepper
Fremgangsmåte
  1. Skjær torsken i mindre fiskestykker, dypp i pisket egg først, deretter sesam-blandingen. Stek i en panne i litt smør på middels varme til gjennomstekt.
  2. Skjær søtpotet i staver, ha de i en brødpose sammen med olje. Blås opp posen, hold igjen åpningen og rist slik at du får olje over søtpotetstavene. Legg de på et bakepapir med salt og pepper over, bak i ovnen på 225 grader i 25 min.
  3. Rør sammen gresk yoghurt, sennep og majones, tilsett grovhakket sylteagurk og litt salt og pepper.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_0001

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *