Aubergine-cannelonis med kremost

/inneholder sponsorlink

Hei!

Stikker bare en rask tur innom for å gi dere dagens vegetar-tips;

img_0021

Aubergine-cannelonis
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 aubergine
  2. 6 ss philadelphiaost
  3. 2-3 ts salsa
  4. 1/2 hvitløksfedd
  5. salt og pepper
  6. 2 asparges
  7. en neve revet gulost
Instructions
  1. Vask og skjær en aubergine i skiver, stek i en panne med litt salt og pepper til de er myke og "rullbare".
  2. Fyll aubergineskivene med philadelphiaost, salsa og finmost hvitløk. Rull sammen og legg i en ildfast form med revet gulost over. Jeg hadde i tillegg et par asparges oppi.
  3. Bak i ovnen på 200 grader i 15-20 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_0013

Håper det smaker!

Tenk at det er to måneder igjen til jul! I går handlet jeg mine to første julegaver, så nå er jeg igang. Jeg pleier å gjøre meg ferdig i løpet av november slik at desember går med til pynting, baking, julemarkeder og andre hyggelige ting.

Apropos baking, jeg tenkte jeg skulle lage et hefte med sukkerfritt julegodt igjen – er det interesse for det?

Ha en fin mandag videre!
.

Psst: Det er 25% på vektvester denne uka!

31905_abilica_abilica_weightvest_flexi_1

2 kommentarer til “Aubergine-cannelonis med kremost

  1. Maria

    Hei! Takk for kjempeinspirerende blogg. Jeg har et spørsmål, og det er at jeg gjerne vil lage blomkålslappene fra den siste boka di. Men jeg er vegetarianer, så jeg lurer på om du har forslag til noe annet å bruke som tilbehør enn bacon? Eller er det en rett det bør være kjøtt til?

  2. Kristine

    Hei Maria! Takk for det 🙂
    Du kan selvfølgelig bruke noe annet enn bacon! Hva med å steke de uten, og ha over litt revet ost eller hakkede salte nøtter eller frø?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *