Frokostcookies med 2 ingredienser

Hei og god morgen til dere!

Her får dere et supert lite tips til både frokost og mellommåltid, uten sukker, gluten og melk.

img_4099

♥ Proteinrike
♥ Fulle av sunt fett
♥ Enkle å lage
♥ Supergode alene eller med pålegg
♥ Kan fryses

Du trenger bare egg og nøttesmør!

img_4009

Jeg har valgt mandelsmør, men både cashew, peanøtt og valnøtt fungerer fint – du kan også enkelt lage det selv.

img_4118

Sunne frokostcookies
Yields 7
Write a review
Print
Ingredients
  1. 110 g mandelsmør
  2. 1 egg
Valgfritt
  1. en klype salt
  2. 1 ss fibersirup
Instructions
  1. Pisk sammen egg og romtemperert mandelsmør, eventuelt salt og/eller søtning, sett i fryseren ca 15 min. Scoop ut en god spiseskje til hver cookie og ha de på et bakepapir. Bak i ovnen på 180 grader i ca 8-10 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_4083

Håper det smaker, og riktig god søndag!

8 kommentarer til “Frokostcookies med 2 ingredienser

  1. Michelle Susann

    Åh nam! så enkelt 😀 Denne oppskriften må testes ut! Håper du har hatt en fin helg Kristine 😀

  2. oda

    desse ser utrolige goe ut! men viss eg ikkje har mandelsmør, kossen lage eg det ut av andre nøtter? er det berre å male nøttene? 🙂

  3. Lisa

    Disse så utrolig gode ut! spiser du dem alene som et måltid, eller som tilbehør til et måltid ?:-)

  4. Kristine

    Takk for det! Det kan du egentlig velge litt selv, etter hvor sulten du er. Disse er ment som en liten frokost eller mellommåltid i mine øyne, med f.eks smør og ost på 🙂

Det er stengt for kommentarer.