Hjemmelaget fiskepudding

Hei!

Jeg er stadig ute etter å teste ut ulike måter å spise mer fisk på, det er nemlig ikke alle som er like stor fan hjemme hos oss. Det var da jeg lagde denne som ble en suksess;

img_0625

Når du lager fiskemat er det viktig at du holder alt så kaldt som mulig hele tiden, det er derfor jeg bruker en isbit i oppskriften. Sett gjerne bollen til food-prosessoren inn i fryseren i 10 minutter før du lager farsen også.

Hjemmelaget fiskepudding
Yields 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g torsk (eller annen hvit fisk)
  2. 1 isbit
  3. 1 toppet ss potetmel
  4. ½ ts muskat
  5. 3 - 4 dl melk
  6. en neve erter (kan sløyfes)
Instructions
  1. Skjær torsk i mindre biter. Kjør fisken med pulsknappen til den er grovmalt, ha i salt, potetmel og muskat og kjør sammen. Spe med melk til en fin farse. Farsen skal stekes i form derfor kan den være forholdsvis løs.
  2. Fyll farsen i godt smurt form, rund eller avlang. Stek fiskepuddingen nederst i ovnen ved 120 grader i ca 1 time til den er fast og gjennomstekt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_0628

Servert med fullkornsmakaroni, brokkoli og hjemmelaget dressing.

Håper det smaker!

Det er Interiørkveld på Ski Bygg kl 18 i dag og der skal jeg være, kom gjerne innom og få noen mattips og smaksprøver, eller en signert bok. Vi sees!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *