Byggrynsgrøt

/inneholder sponsorlink

Hei!

Er du glad i grøt?

Jeg elsker all slags grøt; havregrøt, risengrynsgrøt, semulegrøt, rømmegrøt, byggrynsgrøt. Så, derfor blir det en grøtdag i dag – perfekt på en kjøttfri mandag.

Til tross for at jeg har levd på havregrøt opp igjennom barndommen, så er det grøten med byggryn som har seilet opp som en favoritt de siste par årene.

img_0211

Byggrynsgrøt
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 dl byggryn
  2. 5 dl lettmelk
  3. 1/2 ts salt
Instructions
  1. Legg byggrynene i kaldt vann natten over. Hell av vannet.
  2. Ha melk, byggryn og salt i en kjele og kok opp under omrøring. La grøten småkoke i ca 20 minutter, eller til byggrynene er møre.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_0213

Serveres med kanel og sukrin – håper det smaker! 😀
:

Til de av dere som liker salg, nå er det stort midseason-sale med opptil 80% rabatt her.

82426_kari_traa_kristina_tights_-_ebony_1-side

Mange flotte julegavetips til han og henne! (Omg – tenk at det snart er jul, gleder meg!)

4 kommentarer til “Byggrynsgrøt

  1. Henriette

    Dette vil jeg prøve :))
    Lurer på om du har prøvd med annen type melk (soya, havre, mandel) eller om du tror det vil funke? 🙂

  2. Kristine

    Jeg har ikke prøvd det selv, men det går nok helt fint – velg den melken med høyest fettinnhold, grøten blir best da 🙂

  3. Jules @ WolfItDown

    Mmmm ser og høres godt ut! Veldig fyldig, og grøt metter alltid godt – perfekt start på dagen 🙂 Har selv prøvd grøt med forskjellige typer korn og mel 🙂
    Håper du har en finfin helg 🙂 xx

  4. Kristine

    Grøt er så godt, jeg liker det faktisk best som en stor og mettende middag 🙂
    Håper helgen din også er bra! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *