Sunn og spicy kyllingsuppe

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Kaldt vær lokker til seg varmende retter, og her får dere en deilig suppe med thaikrydder, kokos og kylling;

img_0019

Thai kyllingsuppe med kokosmelk
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 boks kokosmelk
  2. 1 ss red curry paste
  3. 1 ts soyasaus
  4. 2 dl vann (eller kyllingkraft)
  5. salt og pepper (pass på saltet om du bruker kraft)
  6. 1 ts karripulver
  7. 1 hvitløksfedd
  8. 500 g kylling
  9. 1 ts smør
  10. ½ purreløk
  11. ½ paprika i alle tre fargene
  12. ½ chili
  13. 1 gulrot
  14. ½ pak choi (kan sløyfes)
Instructions
  1. Hell kokosmelk oppi en kjele, rør inn curry paste, soyasaus og vann/kraft på middels varme. Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne med litt smør, finhakket hvitløk og karripulver til gjennomstekt. Tilsett kylling og strimlet/hakket grønnsaker og smak til med salt og pepper, la det småputre i 5-6 minutter før servering.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Ønsker du å gjøre denne vegetarisk, kan du erstatte kylling med kikerter.

img_0010

Håper det smaker! 🙂

Jeg har fått tilsendt det nye spesialbladet som Shape Up har kommet ut med, og det var veldig bra synes jeg – det handler tross alt om mat! I tillegg til at jeg har bidratt med 5 sunne frokoster i det, og det er stas.

sunt-svar-og-vinn_6
Har dere lest bladet? Anbefales om du er matglad og interessert i sunn mat!

Ha en super tirsdag!

12 kommentarer til “Sunn og spicy kyllingsuppe

  1. Kristine

    Hei! Det står øverst i oppskriften – 1 boks 😀 Det er den store, standardboksen på 400g.

  2. Tonjemaa

    Dette blir definitivt middag i morgen! Høres himmelsk ut 🙂
    Håper uken din har startet bra og fortsetter slik <3

  3. Kristine

    Det er så godt! Og kanskje ekstra godt på disse kalde høstdagene 😀 Tusen takk i like måte ♥

  4. Kristine

    Rød currypaste – husker ikke merket dessverre, men velger stort sett den billigste jeg finner 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *