Kjøttsaus og proteinspaghetti

/inneholder sponsorlink

Hei!

Her har dere dagens middagstips, 55 g protein per porsjon!

img_0017

Kjøttsaus og proteinpasta
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 1 hvitløksfedd
  3. 1 boks hakkede tomater
  4. 1-2 ss ketchup u/sukker
  5. Krydder: 2 ts spisskummen, 2 ts paprikapulver, 1 ts kanel, 1 ts oregano, salt og pepper
  6. 200 g proteinspaghetti
  7. 2-3 ss revet parmesanost
Instructions
  1. Stek karbonadedeig med finhakket hvitløk og krydder. Tilsett en boks med hakkede tomater og ketchup, la det småputre i et par minutter.
  2. Kok spaghetti som anvist på pakken.
  3. Strø revet parmesan over før servering.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_0007

Det er altså denne jeg har brukt, tynne spaghetti med god smak – og ikke minst nesten 42 g protein per 100 g.

img_0015

Håper det smaker!

Ellers ble dagens styrkeøkt slik;
Bulgarske utfall
Monster walks
Lårcurl på ball
Glute ham raise
Beinpress
Thrusters
+ tøy og bøy

img_0458-checker

Tights   //   Topp

Nå er heldigvis mini på bedringens vei, så da blir det litt mer jobb og siste finish på bokmanus.

Ha en fortsatt fin torsdag!

2 kommentarer til “Kjøttsaus og proteinspaghetti

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *