Brødmiks = toast

/inneholder sponsorlinker

Heisann!

Her får dere dagens lunsjtips;

img_9162

Grilla ostesmørbrød – perfekt liten lunsj etter trening.

Brødmiksen jeg har brukt er denne med havre og sesam. Den er proteinrik og uten gluten, hvete, soya, gjær og melk.

IMG_9141

Man blander bare miksen med vann og en time senere har du et fint brød.

Jeg lagde de veldig enkelt med ketchup, krydder og masse ost, inn i smørbrødjernet til de får en crispy overflate. Du kan også bruke vaffeljernet.

IMG_9168

Håper det smaker!

Og dagens gode nyhet = disse skoene fra Reebok er på salg nå!

37655_reebok_royal_reamaze_2_m_1-down-side
Reebok sko

Jeg bruker str 38, men har de i 37,5 og de passer helt perfekt – gå derfor gjerne en halv str ned, eller hold deg til størrelsen din om du har planer om å bruke dem utover høsten med tjukkere sokker nedi.

Ellers er mini hjemme i dag også, så dagen går med på å pleie, trøste og prøve å få han til å spise noe ♥ Tror neste forsøk blir en smoothie.

Håper dere er friske og raske!

4 kommentarer til “Brødmiks = toast

 1. Therese

  Hei
  Lure bare på siden du har en liten gutt å baker en del med for eksempel mandel mel . Spiser han det ? Å Evnt når begynte han med det . Har en på snart ett år å litt redd for å prøve med nøtter i maten å vil gjerne høre din erfaring med det selv om alle er forskjellig med tanke på allergier .

 2. Kristine

  Hei! Jeg bruker for det meste havre-, rug-, bygg-, eller speltmel når vi baker sammen eller jeg lager noe til han – rett og slett fordi det er enklere å bake med 🙂 Det tok faktisk litt tid før jeg introduserte nøtter for han, uten at det lå noe baktanke med det. Jeg tenkte at det var greit å starte i det små med peanøttsmør (ikke peanøtter!), og nå smaker han på både valnøtter, mandler og cashewnøtter. Så for å svare på spm ditt, er du usikker på allergi kan du jo starte med å gi han bittelitt av ulike nøttesmør.

 3. Jules @ WolfItDown

  Smørbrød er så mye bedre når det er toasted! Sæææærlig når det er ost involvert! Husker da jeg var liten og jeg og min bestevenninne over veien var hos henne og mekket «pizzaskive» med ost og oregano, inn i microen et lite minutt og vips så hadde vi noe «fancy» og spise, hihi 😛
  God lillefredag! x

 4. Kristine

  Haha, stemmer det – paprikapulver og oregano var et absolutt must på 90-tallet 😀
  Håper du får en fin helg snupp!

Det er stengt for kommentarer.