Kjøttfri mandag: chili sin carne

Hei dere!

La oss starte denne uka med en kjøttfri dag som vanlig;

img_9932

Som dere ser ligner dette mer på en slags grønnsaksgryte, det er fordi jeg fikk lyst på litt mer farger oppi der. Chili sin carne er altså uten kjøtt, og jeg synes bønner alene kan bli litt kjedelig. Det jeg liker så godt med kjøttfri middag er både den raske tilberedningen og de billige ingrediensene, i hvert fall i denne;

Chili sin carne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 boks kidneybønner
  2. 3-4 aromasopp
  3. 4 cherrytomater delt i to
  4. 4 asparges delt i fire
  5. 1/2 purreløk i skiver
  6. 1/2 brokkoli i mindre biter
  7. 1 finhakket paprika
  8. 1/3 finhakket fersk chili
  9. en skvis lime
  10. en boks hakkede tomater
  11. 2 ss ketchup u/sukker
  12. Krydder: paprikapulver, hvitløkspulver, spisskummen, salt og pepper
Instructions
  1. Skjær grønnsaker og stek alt sammen, la det småputre i 10-15 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_9940

Du skal egentlig la denne småputre i dobbel så lang tid, men jeg synes grønnsakene smaker så mye bedre al dente. Vi hadde brødskiver med smør på til, men både ris og guacamole smaker godt ved siden av.

Håper dere har hatt en fin start på uka! Her sliter vi litt med feber, så mini er hjemme. Han er veldig slapp, så plutselig får han enormt med energi og hopper rundt i sofaen, før han synker ned i sofaen igjen – rød som en tomat. Det er ikke greit å være liten, syk og kjede seg.

fullsizerender
Flaks at mamma har lange, kule fletter og ikke er hårsår.

God mandag ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *