Heisann!
I dag har jeg en spicy og varmende middag til dere – passer ganske fint nå som høstværet har kommet;
Chili con carne
2016-09-23 13:52:50
Serves 3
Ingredients
- 600 g karbonadedeig
- 1 boks/400 g kidneybønner
- 1 boks hakkede tomater
- 2 ss ketchup u/sukker
- 1/2 brokkoli
- 1/2 paprika
- 1/2 purreløk
- 1/3 finhakket chili
- en skvis lime
- Krydder: paprikapulver, cummin, salt og pepper
Instructions
- Stek alt sammen og la det småputre i noen minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Og siden det er helg har jeg litt nachos til 🙂
Ellers har jeg hatt lunsj med en god venninne i dag, men før det fikk jeg skvist inn en rask styrkeøkt;
Markløft
Lårcurl i slynge
Ett-bens glute bridge
Goblet squats
Glute ham raise
God fredag! ♥