En sunn og god fiskegrateng

/inneholder sponsorlinker

Heisann!

Vi kjører på med fiskemiddag i dag også, denne gangen med hvit fisk. Jeg er alltid ute etter å lure inn litt ekstra fisk til både mann og barn, og da må det ha mye smak;

img_9915

En litt utradisjonell fiskegrateng med tomat- og søtpotetsuppe, samt et ostelokk er en deilig kombinasjon. Du kan også bruke rød fisk om du ønsker det.

Fiskegrateng med søtpotet
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
 1. 800 g torsk
 2. 1/2 purreløk
 3. 4 dl tomat- og søtpotetsuppe
 4. 120 g quinoa-makaroni (eller vanlig)
 5. salt, pepper og malt muskat
 6. En neve revet ost til formen er dekket
 7. Fersk oregano til pynt
Instructions
 1. Kok makaroni i 2/3 av koketiden så den blir al dente. Skjær torsk i mindre terninger og ha i formen med litt salt, pepper og muskat, grovhakk purreløk over, deretter makaroni, hell over suppen, og dekk det hele med ost. Inn i ovnen på 200 grader i 20-25 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Grunnen til at jeg brukte suppe i oppskriften var fordi jeg hadde rester stående i kjøleskapet, du finner oppskriften her – det er bare å bytte ut gulrot med søtpotet. En enklere versjon er å koke tomat og søtpotet til mør og mose sammen med litt smør, salt og pepper.

img_9924

Håper det smaker!

Det ble styrke + intervaller tidligere i dag, endelig er jeg frisk nok til det.

Styrke:
Goblet squats og kick-bakcs med minibands
Sidehev
Fremoverbøyd sidehev
Rumenske markløft
Beinpress

Intervaller:
5 min oppvarming
2 min løping
30 sek pause
2 min løping
30 sek pause
2 min løping
30 sek pause
2 min løping
30 sek pause
2 min løping
45 sek pause
45×15 x10 (45 sek løping, 15 sek pause, 10 runder)
2-3 minutter rolig gange

FEEERDIG!

Sorry å si det, men jeg synes fortsatt det beste med løping er når jeg er ferdig.

img_9718
Topp (bruk rabattkode CRAFT30)    //    Tights    //    Sko

Toppen er så digg å trene med, i tillegg er den litt annerledes bak – passer meg fint da nesten alle sportsBH´ene mine går i et kryss bak.

img_4500-side-2-side

Jeg måtte innom butikken for å kjøpe en haug av bananer på vei hjem, jeg fikk plutselig en skikkelig god idé til hva jeg skal lage en av de neste dagene. Håper det blir en suksess, gleder meg til å vise dere!

God onsdag ♥

6 kommentarer til “En sunn og god fiskegrateng

 1. Malin

  Nå fikk jeg endelig hørt deg på Ingefær-podcasten, og det var en glede!!
  Du fremstår like søt og ydmyk på lyd som du gjør skriftlig 😉

  Forøverig helt enig ang løping, it`s fun when it`s done!

 2. Jenny

  Oi det her så godt ut! Jeg leter etter måter å lure torsk inn til middag her, typen min er ikke spesielt fan :p Eneste han aksepterer for øyeblikket er fiskegrateng.. fra first price, haha!

  Tror du det er mulig å lage den ferdig i dag og varme den i morgen, eller vente med å steke den til i morgen? Har lyst på denne til morgendagens middag, men det er lite tid til matlaging. Takk for svar på forhånd! (Jeg synes forresten ennå det er rart at jeg har lest bloggen din helt fra starten og ennå får muligheten til følge deg. Tusen takk for at du blogger, Kristine!)

 3. Silje

  Heihei! Bloggen din er så fantastisk!! Jeg blir skikkelig motivert av å lese den. Og den kombinasjonen på intervallene skal definetivt testes!! Passet perfekt, da jeg trengte en ny intens intervalløkt! Men, hopper du bare av mølla i de 30 sekundene? (Om du løper på mølle da, hehe).

 4. Kristine

  Det var hyggelig å høre Malin 🙂 Håper det går bra med deg, katt og mageninja!
  Haha, finnes ikke noe godt å løpe!

 5. Kristine

  Nei huff, haha – prøv heller denne! Beklager at jeg ikke fikk svart deg i går, men det går helt fint an å lage denne i forveien 🙂
  Tusen takk for at du fortsatt følger meg ♥

Det er stengt for kommentarer.