Panert laks med remulade

Heisann!

Her får dere en digg fiskemiddag servert;

img_8726

Panerte laksepinner med remulade
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 450 g laks (eller annen fisk)
  2. 1 egg
  3. 60 g mandelmel
  4. 1–2 ss smør til steking
Remulade
  1. 4 ss gresk yoghurt
  2. 1 ss majones
  3. 5 sylteagurk
  4. 1/2 ts karripulver
  5. salt og pepper
Instructions
  1. Skjær fisken i mindre biter, lignende fiskepinner. Ha pisket egg i en bolle, og mandelmel i en annen. Først dypp du fiskebitene i egg, deretter vender du dem i mandelmel. Stek i en panne med litt smør på middels varme til de er gjennomstekt.
  2. Rør sammen gresk yoghurt, majones, finhakket sylteagurk, karri, salt og pepper til en remulade som du kan dyppe fiskepinnene i.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Som ytterligere tilbehør kan du ha kokt brokkoli, søtpotetstaver eller ris til, vi hadde sistnevnte sammen med litt frisk salat.

Håper det smaker! 🙂

2 kommentarer til “Panert laks med remulade

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *