Cashewdip og parmesanchips

/inneholder sponsorlink

Heisann!

Da var det mandag og en ny uke står for tur! Er dere klare?

Vi starter med kjøttfri mandag og tips til hvordan man kan fylle magen med en salat, for la oss være ærlige – en salat med bare grønnsaker metter ikke noe særlig.

img_9628

Salat med cashewnøttdip og parmesanchips
Serves 3
Write a review
Print
Dip
 1. 120 g cashewnøtter
 2. 0,5 - 1 dl vann
 3. 1/2 ts hvitløkspulver
 4. salt og pepper
 5. En skvis sitron
 6. Litt fersk oregano (kan sløyfes)
Chips
 1. 16-18 flak med parmesan (bruk ostehøvel)
Instructions
 1. Bløtlegg cashewnøttene helst et par timer, jeg rakk kun en halvtime så min dip ble litt "grov" - men det gjorde for så vidt ingenting sammen med salaten. Ha alt i en kjøkkenmaskin og kjør til en deilig dip, justér med vannet til du får konsistensen du ønsker.
 2. Legg et par parmesanflak sammen på et bakepapir til du får ca 9 "chips". Inn i ovnen på 220 grader i 4-6 min - hold et øye med dem - de vil boble og smelte sammen. La de avkjøle helt til de blir sprø.
 3. Salaten lager du av det du måtte ønske, vi hadde salatblader, agurk, mais, paprika i flere farger, tomater og purreløk.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_9633

Prøv deg gjerne på andre nøttetyper også, jeg synes i hvert fall dipen ble supergod! Og mini falt helt for parmesanchipsen, tror det gikk 3 på rappen så lag gjerne mer.

Håper det smaker!

Helt til slutt må jeg fortelle dere at det er salg på mitt favorittmerke gjennom tidene denne uka;

img_4500-side

You guessed it – Craft! Alt fra superundertøy og yttertøy, til jakker, sokker, tightser og topper.

img_97602
J
akke    //    Bukse

Jeg synes de har et fint snitt og er utrolig behagelige å ha på. De passer til både fritid og trening, klærne er så anvendelige! Jeg har lagt min elsk på fargen de går for denne høsten som dere ser, nemlig lilla.

Bruk rabattkode CRAFT30 her

Nå må jeg fyke – ha en fin mandag!

3 kommentarer til “Cashewdip og parmesanchips

 1. Kristin

  Kan du si noe om størrelsen på Craft generelt? Er plaggene stort sett normale i str?
  Jeg bruker nemlig f.eks small i tights fra reebook og nike, men medium i f.eks kompresjonstightsene til craft. Jeg er generelt medium nede og small i overkropp. Har ikke annet fra Craft, men har lyst på hettegenser og undertrøye/longsen, og setter pris på størrelsesvurering 🙂

  Det hadde for øvrig vært supert med en liten kommentar om du oplevever plagget/skoene som «liten/normal/stor i størrelse» når du skriver om nye klær/sko 🙂

 2. Kristine

  Hei Kristin! Det kan jeg selvfølgelig begynne å skrive litt om, skal huske på det neste gang! 🙂
  Craft er normal i str vil jeg si, jeg er mellom s/m selv så da går jeg for s i klær jeg vil skal sitte trangt og m i klær jeg vil at litt mer behagelig. Stort sett blir det m 😉

Det er stengt for kommentarer.