Fargerik restemat og podcast

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Søndag er en typisk restedag hos oss, så da blir det litt ulike kombinasjoner – burgere med asparges til lunsj for eksempel;

img_9864

Mini-osteburgere og grønt
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 300 g karbonadedeig
  2. 3 osteskiver
  3. salt og pepper
  4. 5 asparges
  5. Salat og sylteagurk
  6. Ketchup og sennep
Instructions
  1. Form karbonadedeig til små burgere, salt og pepper på og stek til gjennomstekt - legg på osteskiver mot slutten slik at de smelter. Knekk av bunnen på asparges og skjær i tre, stek sammen med burgerne i 2-3 minutter.
  2. Serveres med fargerik salat, sylteagurker, ketchup og sennep.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_9867

Fort gjort, og veldig godt!

Denne helgen har vært veldig travel for min del, så jeg håper resten av søndagen ikke har like dårlig tid. Fordelen med å ha en mini-morgenfugl i hus er at vi får mye ut av dagen. I dag har vi blant annet vært en tur ute i skogen for å se på snegler, larver og mark – samt spist matpakke (vafler, yoghurt og eple) på et pledd. Jeg ser at vi må bli enda flinkere til det, han elsker å være ute i skogen.

img_9701-side

For ordens skyld så er disse bildene tatt tidligere i uka, har ikke tid til sånt når man er på tur med lille sjefen 🙂

img_9690
Jakke (elsk!)  //    Tights    //    Sko

Ellers – husker dere at jeg fortalte om podcast-intervju med Sara Lossius/Ingefær her om dagen?

ingefaer_expandet

I dag kan dere høre meg snakke litt om mat, proteinpulver, blogg og mammarollen kl 18:30 eller under her:

Jeg må bare si at det var utrolig hyggelig å ha Sara på besøk. Til tross for at jeg aldri hadde møtt henne før så var det som å snakke med en god venninne.

Håper dere får en fin søndag videre!

14 kommentarer til “Fargerik restemat og podcast

  1. Birgitte

    Hei

    Jeg leter etter en oppskrift som jeg fant på her på bloggen din for en stund tilbake. Det var en oppskrift på sjokolade laget av kokosolje og nugatti zero og som skulle fryses. Men jeg kan ikke finne igjen denne oppskriften hverken på blogg, facebook eller instagram.

    Er det mulig å få tak i denne oppskriften ?

    På forhpnd tusen takk 🙂

  2. Sara

    Jeg synes også det var så utrolig hyggelig å være på besøk hos deg! Veldig fint å ha deg som gjest på Ingefær 🙂 Klem!

  3. Mona

    Hei Kristine 🙂 Takk for en veldig inspirerende blogg. Har et spørsmål i forhold til proteinbakst. Har noen av bøkene dine og har lyst og prøve meg på en del oppskrifter. Sjokoladeprotein er en ingrediens som går mye igjen. Hvilket sjokoladeprotein pleier du og bruke?

  4. Kristine

    Hm, er du sikker på at det var her? Det høres ikke kjent ut :/ Men sjokolade lager du enkelt av kokosolje/kokossmør, kakaopulver og søtning 🙂

  5. Laila Hansen

    Hørte på pod casyen og artig å høre stemmen din ☺ Gleder meg til boken kommer ☺ Har alle pluss heftene dine. Ha en flott dag ?

  6. Tonjemaa

    Fantastisk fint intervju!
    koselig å bli enda litt bedre kjent med den Kristine jeg har blitt så glad i 🙂

Det er stengt for kommentarer.