Hva er målet ditt fremover?

Blogger, forfatter, matspaltist og oppskriftsutvikler. Det er meg det, etter 10 år som økonom.

can_83392

Jeg fikk et spørsmål om hva målet mitt videre er, og jeg hadde egentlig ikke noe godt svar på det. Jeg vet at det er lurt å ha noe å strekke seg etter, men samtidig så føler jeg at jeg har oppnådd mye mer enn jeg turte å håpe på. Ikke at det skal være noe hvilepute, men jeg har troen på at gode ting skjer om man er lidenskapelig opptatt av, og ikke minst troverdig i jobben sin.

Om jeg må definere noen mål, så er det at jeg får jobbet enda mer med mat. Jeg er matspaltist for Shape-Up, men jeg skulle gjerne ha vært det for flere. Ikke minst så skulle jeg gjerne ha skrevet flere artikler om helse og kosthold på ulike medier. 

IMG_9637

Videre har jeg et mål om å bli kostholdsveileder, og det satser jeg på å oppnå innen året er omme. Jeg håper også at jeg kan skrive flere bøker, for jeg har mange flere idéer og oppskrifter som skal deles. Nå er for så vidt det et mål som er i ferd med å bli oppnådd, for som mange av dere vet kommer den femte boka på nyåret.

b39r4180

Jeg sendte en mail til forlaget mitt her om dagen for å høre om salgstall. Det er ikke så ofte jeg snakker om jobb og tall, og jeg pleier å feie det bort med at jeg «bare» er en blogger, men det er to ting jeg ikke feier bort og det er rollene som mamma og forfatter. Det er mine stoltheter her i livet. I starten turte jeg ikke å kalle meg selv en forfatter, det var liksom forbeholdt de som var det på «ekte», men nå gjør jeg det 🙂 

bokene2

Jeg nærmer meg 40 000 solgte eksemplarer. Det er riktignok fordelt på fire bøker hvorav de to første har solgt desidert best, men allikevel – bravo Kristine! Det er jeg veldig stolt over. Tusen takk til alle dere som har en eller flere bøker stående på kjøkkenet eller i bokhylla.

Tilbake til målene mine – de er litt som veien jeg går, de blir til etter hvert som livet skjer. Det eneste jeg vet er at jeg aldri gir opp før jeg virkelig har gitt alt jeg kan, det er en egenskap og verdi som er til stede både i jobben og det private.

Følg hjertet, bit tenna sammen. Vær klar for å gå utenfor komfortsonen, men stopp når det ikke lenger føles rett.

6 kommentarer til “Hva er målet ditt fremover?

  1. Jules @ WolfItDown

    Gode mål – som du kan oppnå med tid og tålmodighet 🙂 Skulle gjernevært kostholdskunde hos deg! Tihi!
    Også ny bok på nyåret, så kjekt! 😀 Blir spennende og se hva godsaker som gjemmer seg derinni 🙂

    Gratulerer med så høye salgstall! Er jo koselig og vite at så mange har enten kjøpt den på nettet, eller kommet
    seg ut til butikken for og kjøpe et eksemplar 🙂 Også er det utrolig fine presanger også! Står på 😀 x

Det er stengt for kommentarer.