En ny bok på vei

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg jobbet ganske intens med bok nr 5 denne uka. Manus startet jeg allerede på i april, men det er selve kokkeleringen av alle oppskriftene jeg har komponert i hodet og fotograferingen + stylingen av disse som er jobben – eller det vil si som er stress på så få dager.

img_0158-side

Jeg pleier å starte helgen før, men da hadde vi besøk og feiret mini´s 2 års-dag. Da jeg omsider satte i gang på mandag kjente jeg at formen var hanglende, og typisk nok fikk jeg både vondt i halsen, bihulene og øret. Det ble «heldigvis» gradvis verre slik at jeg fikk fullført og i dag sitter jeg og har min dårligste dag hittil.

fullsizerender-2

Til denne boka har jeg for øvrig fått god hjelp av fotograf Josefin Linder.

Så, da gjenstår litt mer finpuss på oppskrifter og manus, deretter er det korrektur og trykking, og på nyåret er den i butikkene. Nøyaktig hva slags bok det er denne gangen skal jeg fortelle dere mer om senere, den er nemlig litt annerledes enn de foregående.

img_0162-side

Nå skal jeg ligge i sofaen med mini og slappe av, vi har allerede rukket å være ute i et par timer og det føles som om jeg har løpt et maraton. Når man er syk som mamma blir det ikke mye tid i senga gitt, men jeg skal ikke klage.

God lørdag ♥

12 kommentarer til “En ny bok på vei

  1. Jules @ WolfItDown

    Men kjære du da, pjusk igjen? Håper det kommer seg over natten slik at du føler deg litt bedre i morgen!
    Selv føler jeg at jobben sliter meg helt ut selv om jeg nylig har gått ned til fire dager uken + college på fredagene… Puuh! Sliter med sår hals grunnet jobben på telefon konstant, går helt tom for stemme og hveser på slutten av uken :S MEN mat må man jo ha uansett ellers duger helten ikke. Laget selv veganske Ferrero Rocher med mørk sjokolade og Frittata til middag 🙂 Gleder meg til bok nummer feeeem 😀 x

  2. Kristine

    Barnehagestart og stress, ingen god kombo 😀 Føler meg heldigvis bittelitt bedre i dag, så da går det i hvert fall rette veien.
    Huff da, jeg går her med hvesestemme jeg og – slitsomt :/ Wow – det hørtes godt ut! Håper du får slappet av litt i dag ♥ 🙂

Det er stengt for kommentarer.