Frokost-cookies

Hei igjen!

Jeg kaller dette et frokosttips, men sannheten er at dette ble middag/kveldsmat til mini for noen dager siden. Jeg hadde laget wok og vi satte oss ned for å spise, han skulle ta en bit og kjente at det var i overkant varmt til tross for iherdig blåsing fra min side, og det var det. Nei takk, middagen er over – løft meg ned så jeg kan leke liksom.

IMG_4729

Så da lagde jeg disse litt senere, noe måtte han jo få i seg. Og etter 5 stykker var han mett og fornøyd. I de påfølgende dagene ble dette mellommåltid og tilbehør til yoghurten om morgenen.

Banancookies med rosiner og valnøtter
Yields 11
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 moden banan
  2. 70 g melk
  3. 100 g mel (jeg brukte 50/50 rug og havre)
  4. kanel, kardemomme og en klype salt
  5. 1 ss fibersirup (eller honning)
  6. en neve rosiner
  7. en neve hakkede valnøtter
Instructions
  1. Mos banan med en gaffel og pisk inn resten av ingrediensene. Bruk en skje og legg klatter på et bakepapir, stek i ovnen på 180 grader i 10-12 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_4743

Håper de smaker!

Vi har spist taco, så nå er det lek med tog og togbane som står for tur.
Ha en fortsatt fin fredagskveld!

4 kommentarer til “Frokost-cookies

  1. Kristine

    Åh, den der kjenner jeg også til! Litt for varm mat, da er sjansen over liksom 😉 Skal prøve disse på mine minier i kveld, takk for tips og god helg 🙂

  2. Ina

    Disse må prøves 🙂

    Du skrev 70 g melk. Stemmer det ? Er så vant til at væsker ikke står i gram.
    Hvor mye er 70g melk?

  3. Kristine

    Ja, det stemmer – jeg har bollen stående på vekta og hiver oppi mens jeg veier 🙂 1 dl melk er 100 g, så det vil si 0,7 dl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *