Friyay!

/inneholder sponsorlinker

Da var det endelig fredag, og ikke nok med det – det er S-A-L-G! 

IMG_9149

Såå glade blir vi for salg!

25% rabatt på alt av klær og sko hos

Mine 3 favoritter:

1. Superundertøy fra Craft

IMG_4500-side
Superundertøy her

2. 2xu mid-rise tights

IMG_8977
Tights her

3. Icaniwill tights + Reebok sko

IMG_9047_2
Tights her og sko her

Så, om det er noen plagg eller sko dere har siklet på en stund så er altså tiden inne for å gjøre noen kupp!
Rabatten gjelder i tillegg tilbudsvarer, men ikke Better Bodies & Gasp.

52076_adidas_Basic_3-Stripes_Long_Tights_1-side-down-side

Bruk rabattkode: 25SEP i kassen her

Og dere? Stikk innom litt senere og få et godt frokosttips til små (eller store) som ikke har så stor appetitt om morgenen 🙂

God fredag så lenge ♥

2 kommentarer til “Friyay!

 1. Anja

  Den lilla-aktige adidastightsen ser veldig fin ut!

  Jeg skal kjøre hjem til mamma og pappa i helgen (bare et par timers tur) for å prøve en bolero som mamma har strikket til meg. Om 3 små uker skal jeg gifte meg, og er så heldig at mamma har strikket i tilfelle jeg trenger en jakke til og fra 🙂

  God fredag til deg, fine Kristine <3

 2. Kristine

  Takk for det! Superfin, men veldig trang i str så gå én opp 🙂

  Åh, skal du gifte deg? ♥ Det er seriøst den beste dagen i livet mitt (bortsett fra da mini kom selvfølgelig), det er så fantastisk å samle nærmeste familie og venner og bare feire kjærligheten. Det er så klisjé, men akk så deilig 😀 Så hyggelig at mammaen din strikker, jeg hadde også personlige touch i bryllupet mitt – søsteren min lagde buketten min bl.a.
  God helg til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *