Kyllingwok og høstens farger

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Nå har det vært to travle dager med en del møter, deriblant X-life og Cappelen Damm – men, det er heldigvis veldig hyggelige, givende møter som etterlater en del motivasjon, så det er bare å jobbe videre med innspill og idéer.

Det fører til at tiden er knapp og middagene blir superraske, men det vet jeg at mange av dere liker. Her får dere dagens oppskrift på 1-2-3;

IMG_4717

Kyllingwok med mango og chili
Porsjoner : 3
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 900 g kylling
  2. 1-2 ss smør
  3. 500 g frossenpose wokblanding
  4. 100 g frosne mangoterninger
  5. Krydder: 2 ts curry, 2 ts paprika, 2 ts spisskummen, en klype kanel, salt og pepper
  6. 2-3 ss (sukkerfri) chilisaus
Fremgangsmåte
  1. Rens og skjær kylling i mindre biter, stek på middels varme i litt smør.
  2. Tilsett de frosne grønnsakene og mangoen, stek i ytterligere 6-8 minutter eller til alt er gjennomvarmt.
  3. Krydre godt og servér med litt chilisaus, eventuelt med ris ved siden av.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_4712

Håper det smaker!

Jeg glemte helt å logge gårsdagens treningsøkt, så here goes;

Rumenske markløft
Hip thrust
Sidehev
Bulgarske utfall
Kabelbøy

+ intervaller (5×3 min)
5 min oppvarming
3 min løping (stigning 2), 90 sek aktiv hvile
3 min løping (stigning 6), 90 sek aktiv hvile 
3 min løping (stigning 2), 90 sek aktiv hvile
3 min løping (stigning 6), 90 sek aktiv hvile
3 min løping (stigning 2), 90 sek aktiv hvile
2-3 min nedtrapping, pust ut og gi deg et klapp på skulderen

Hastighet bestemmer du selv, men som regel må du ned 1,5 – 2 km/t på de to intervallene med høy stigning/bakke.

Og i dag? Hverdagsaktivitet ute i det fine været, iført høstens farger.

IMG_9082
Craft overdel (superundertøy)    //    Adidas tights (nedsatt med 46%)    //    Reebok sko

Da var mini akkurat lagt, alltid spennende å se om han sovner med en gang eller blir liggende å leke.

Fortsatt god torsdag!

2 tanker om “Kyllingwok og høstens farger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *