Sunt og sprøtt

/inneholder sponsorlinker

Hei!

På søndager er det mange som like å bruke litt lenger tid på kjøkkenet for å lage noe godt, så hvorfor ikke lage noen knekkebrød? De passer perfekt til både frokost, lunsj, kveldsmat og ikke minst i matpakka til uka.

Knekkebrod
Foto og oppskrift hentet fra boka Kristines muskelmat.

Sunne & sprø knekkebrød
Yields 24
Write a review
Print
Ingredients
 1. 260 g havremel
 2. 120 g havregryn
 3. 120 g solsikkekjerner
 4. 70 g linfrø
 5. 70 g sesamfrø
 6. 1 ts salt
 7. 7 dl vann
Instructions
 1. Rør sammen mel, havregryn, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, salt og vann i en bolle og smør utover 3 brett med bakepapir. Vil du ha litt tykkere knekkebrød, bruker du to brett. Deigen er løs og klissete.
 2. Stek knekkebrødene i varmluftsovn på 160 grader i 25 minutter.
 3. Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter med en pizzaskjærer. Sett brettene inn i ovnen igjen og senk temperaturen til 150 grader. Stek videre i 45-50 minutter, eller til knekkebrødene har fått en fin og gyllen farge. Avkjøl på rist.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Knekkebrod2

Håper det smaker!

Ellers er det salg på g igjen da;

67666_Craft_Weather_Jacket_Dame_1-checker
Treningsjakke   //   Sko   //   Proteinpulver   //   Trådløst headset   //   Proteinbrownies

Jeg vil bare trekke frem skoene og headsettet – jeg har Reebok pumpesko i blå, og de er helt fantastiske til rask gange, jogging og intervaller. Headsettet – som også fåes i svart – sitter som støpt enten du løper, styrketrener eller står på hodet.

Jeg har nettshoppet litt selv i dag, det er typisk søndagssyssel. Det er (nesten) aldri til meg lenger da, men mini er herved ny eier av en «voksenpysj» (2-delt) og vinterstøvler. Om en drøy uke har han bursdag, og dét blir gøy det! Han er veldig klar over det selv, og vi øver på å holde frem to fingre.

Ha en fortsatt fin søndag!

6 kommentarer til “Sunt og sprøtt

 1. silje

  Hei! Jeg har en gutt som er omtrent på dagen like gammel som din mini 🙂 Planlegger 2-årsfeiring nå, og er veldig nysgjerrig på hvordan dere tenker å feire – og med hva av kaker og godt!?

  Tusen takk for en superinspirerende blogg 🙂

 2. Kristine

  Hei! Så hyggelig da! 🙂
  Jeg kan godt dele litt mer av feiringen i et innlegg før helgen 🙂
  Takk ♥

 3. Jules @ WolfItDown

  Sååååå gode disse ser ut da! Har kun laget egne knekkebrød en gang, men jeg får sette i gang, laget cookies i helgen – og kan se for meg at jeg lett kunne mekket flere doser for uken, kanskje sunnere og gjøre knekkis til en vane 😀 Takk for oppskrift! Håper du har hatt en fin start på uken 😀 x

 4. Kristine

  Åh nam, cookies er min store last her i livet 😀 Jeg lager det (nesten) aldri selv da, kanskje jeg burde begynne med det 😉
  Håper din uke også blir bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *