Karamell på skiva

/inneholder sponsorlinker

Den første gangen jeg lagde «Hapå» var faktisk ved en feiltakelse da jeg prøvde meg på sunn fudge. Litt mer koking og litt mer smør så ble det riktig – og oppskriften ble selvfølgelig med i den første boka mi Sunn og sterk med protein.

Her får dere en nyere versjon av pålegget;

IMG_0247

IMG_0267

Sukkerfritt karamellpålegg
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
 1. 400 g (1 boks) vikingmelk
 2. 30 g sukrin gold
 3. 30 g fibersirup
Instructions
 1. Rør sammen vikingmelk, sukrin gold og fibersirup i en teflonkjele, la det småputre med jevne omrøringer til massen begynner å bli mørkere og tykkere - ca 25 min. Hell i en skål og sett kjølig.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0258

Perfekt på brødskiva, eller som glasur på muffins, fyll i brownies, dip til frukt og bær..

IMG_0266

..eventuelt bare spise med en skje.

Håper det smaker!

Ellers er det ny bok som står øverst på prioriteringslisten den neste måneden, og det blir så bra! Er det lov å si det? Jeg har det i hvert fall veldig gøy, og jeg er sikker på at denne vil treffe mange av dere.

Helt til slutt – jeg har glemt å tipse dere om vektvesten min! Den er helt genial når man «bare» har tid til/ønsker å gå en rask tur, eller kjøre en styrkeøkt med kroppsvekt.

IMG_0256

Med den ekstra vekten på forbrenner du mer enn vanlig, og du bruker også coremuskulaturen en god del. Jeg kan love deg at kjennes når man kjører knebøy eller går i oppoverbakke. Jeg holder meg til 10-15 kg, det er mer enn tungt nok, men denne får du opptil 30 kg.

Jeg har en hardcore vektvest som passer til både han og henne, men ønsker du en billigere variant med mindre vekter eller vektmansjetter finner du det også her.

Og se hvem som kom på besøk;

IMG_0241-side
IMG_0246

Så fin, myk grå pus – og så kosete. Jeg savner Todd ekstra mye i sånne stunder, men det hjelper å få snakket med pusestemme og klappet litt på denne.

God tirsdag!

8 kommentarer til “Karamell på skiva

 1. Tonjemaa

  Hentet akkurat vektvesten min idag, så om du ønsker å dele noen øvelser/treningsprogram med vektvest hadde jeg blitt veldig glad!!! 🙂 kanskje noen øvelser som ikke belaster foten også? Har brekt foten og revet av leddbånd, så jeg ønsker veldig litt inspirasjon til øvelser.

  Og karamellpålegget ser himmelsk ut! Tips til hvordan jeg kan gjøre det sunt og laktosefritt? 🙂

  Ha en strålende uke <3

 2. Christina Weberg

  Hei! Jeg bare lurer på hva du har pleid å gjøre når mini har hatt tannfrembrudd og ikke vil spise? Sønnen min på 15 mnd har i tillegg fått området rundt tennene fullt med sår,så han orker ikke å spise noen ting stakkars. Unntatt middagsglass,men vil liksom gi han noe litt mer variert enn det.. Har du noen tips?

  Ellers gledes det STORT til den nye boka di kommer!!

 3. Kristine

  Oi, som ikke belaster foten.. hm, da blir det mye push-ups og dips da 😀 Forferdelige greier forresten, håper foten din heles raskt!
  Hva med å teste soyafløte eller kokosmelk? Veldig usikker på om det går, har aldri prøvd selv. Kanskje jeg skal gjøre det 🙂
  God uke til deg!

 4. Kristine

  Hei! Stakkars gutten din.. :/ Min mini har ofte perioder der han spiser masse, og der han spiser veldig lite (sikkert noen ganger på grunn av tenner/jeksler). Diverse moser er han ikke så glad i lenger, han liker bedre at maten er fast. Bortsett fra supper da – han elsker det. Har du prøvd hjemmelaget (tomat)suppe med egg eller makaroni oppi? Og kanskje litt mykt brød ved siden av.
  Ellers er noe kjølig godt for sår munn, så jeg tipper smoothie eller banan-is vil glede han ♥

  Takk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *