Kyllinggryte og intervaller

/inneholder sponsorlink

Hei!

Da var det visst 10 grader og høst dere! I hvert fall her jeg bor, men jeg klager ikke – jeg synes nesten det er litt godt. Jeg digger som sagt at vi har så ulike årstider og finner noe positivt med de alle, og nå ser jeg frem mot høsten – fargerik natur, frisk luft, skogsturer og innekos.

Siden været er litt småkaldt, tenkte jeg at det kunne passe med en varmende kyllinggryte;

IMG_4272

Den er veldig enkel å lage, gjort på 20 minutter – maks!

Kyllinggryte
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g kylling
 2. 1 frossenpose lapskausblanding
 3. 2 fryste spinatputer
 4. 1 boks hakkede tomater
 5. 1-2 dl vann
 6. 1 ss tomatpuré
 7. 1 ss spisskummen, 2 ts paprikapulver, 1 ts oregano, salt og pepper
Instructions
 1. Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, gjerne i litt smør eller vann slik at den ikke blir svidd.
 2. Tilsett hakkede tomater, tomatpuré og krydder, deretter lapskausblanding og spinatputer. Hell over litt vann og la det småputre i 5-10 min, etterfyll vann ved behov.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Serveres gjerne med et knekkebrød, flatbrød eller rundstykke til.

IMG_4267

Håper det smaker!

Ellers hadde jeg booket en intervalltime i dag, den første siden både sommerferie og operasjon. Jeg var veldig spent på formen, både kondis og mage – som fortsatt har noen sting på seg, men det gikk så fint! Jeg er ikke i super form kjenner jeg, men det gikk overraskende bra og ingen vondter.

Intervaller: 45×15 x20 (45 sekunder løping, 15 sekunder pause, 20 intervaller)
De 10 første intervallene løp jeg på 11 – 11,5 km/t
De 10 siste intervallene økte jeg med 0,2 hver gang hvorav den siste dermed ble 13,5 km/t

IMG_4215
/ Tights

Så da feiret jeg med litt bulgarske utfall og sidehev, deretter hjem til en diger porsjon med kesam, cottage cheese, syltetøy og mandler.

Fortsatt god onsdag dere!

4 kommentarer til “Kyllinggryte og intervaller

 1. Tone

  Dette så kjempegodt ut! Det ser ut som om du eier og har prøvd mange forskjellige treningstightser opp igjennom, og jeg lurte derfor på om du kan anbefale en tights med lomme som har plass til smartphone?:-) Sliter så med å finne dette og synes det er tungvint uten da jeg bruker mobilen til musikk på trening!
  Ønsker deg en strålende kveld!:-)

 2. Anja

  Så godt å lese at det gikk bra med treningen din! Det gir meg motivasjon til å holde fokus og gjøre mitt beste på treningen min. En frisk kropp skal verdsettes <3

  Og den gryta frista veldig! Så lett og sunt! Han en fin dag!

 3. Kristine

  Ja! Det er så deilig å fokusere på de små målene på veien, ikke alltid strebe etter de altfor store.
  Takk for det – håper du får en fin dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *