Fiskepinner med søtpotetstenger

Heisann!

Da er det på tide med en fiskemiddag her på bloggen;

IMG_4196

Dette gikk ned hos lille M også, og det skjer ikke hver gang, så to små tomler opp her!

IMG_4200

Fiskepinner med søtpotetstenger
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g pangasius (eller torsk, annen hvit fisk)
 2. 1 egg
 3. 4-5 ss mandelmel
 4. 2 ts sesamfrø
 5. salt og pepper
 6. 1 stor søtpotet
 7. 2 ss smør
 8. Frisk salat som tilbehør
Instructions
 1. Pisk et egg i en bolle, og ha mandelmel, salt og pepper i en annen. Dypp fiskefiletene i eggeblandingen først, deretter i mandelmelet. Stek i en panne med litt smør, middels varme til gjennomstekt, strø over sesamfrø mot slutten.
 2. Vask og skjær søtpotet i stenger, legg på et bakepapir med litt stekesmør/olje over og en klype salt. Stek i ovnen på 210 grader i 20 min.
 3. Serveres med en frisk salat til.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_4192

Jeg hadde en eggehvitedunk stående og brukte derfor det, men paneringen ble som et slags lokk så neste gang bruker jeg et helt egg som jeg har listet opp i oppskriften – da blir paneringen saftigere.

IMG_4190

Håper det smaker!

Som dere vet tikker det inn den ene nyheten etter den andre innen treningsklær, og jeg kan naturlig nok ikke holde dere oppdatert på alt – både fordi det er så mye, fordi noen av dere muligens hadde blitt litt oppgitte 😉 , og fordi jeg kun vil vise det jeg selv har eller kunne ha tenkt meg.

Jeg har derfor satt sammen disse godbitene til dere;

38766_ICANIWILL_Seamless_tights_-_Pink_1-down-side
Tights   //   Sko   //   Headset   //   Questbar   //   Shaker

Altså – sjekk de skoene! Da snakker vi råsa altså. Jeg får ikke bestemt meg for om jeg synes de er kule eller harry, men sinnsykt tøffe er de uansett.
Ellers kan jeg god for de øverst til høyre, headsettet sitter som et skudd og questbarene troner høyt på favorittlisten.

Håper dere får en fin tirsdag!

IMG_3752

8 kommentarer til “Fiskepinner med søtpotetstenger

 1. Anja

  Hvordan er tightsen? Jeg er avhengig av å ha tightsen høyt i livet, så slipper jeg å dra den opp mellom hvert sett med knebøy! #ilandsproblemer Har ikke testet dette merket, men likte fargene og designet på denne godt 🙂

  Hjemmelagde fiskepinner minner meg om barndommen! Jeg smakte ikke fiskepinner fra frysedisken før jeg var 24 år gammel! Haha! Og det ble med den ene gangen.

 2. Kristine

  Mener du Craft-tightsen øverst i banneren? Jeg har den tidligere utgaven av tightsen, og den er superdigg å ha på, sitter som et skudd + at den er ganske varm, så det er en fin tights å ha nå når høst og vinter er rett rundt hjørnet.
  Om du mener denne over til IcanIwill, så har jeg ikke testet den dessverre.. men, liker du de høye i livet er kanskje denne bedre; http://www.x-life.no/products/comfy-tights-v2-greyblack ? 🙂
  Haha, ja de «fiskepinnene» holder jeg meg langt unna 😀

 3. Anja

  Takk for svar! Jeg mente IcanIwill-tightsen ja 🙂 Men den du lenka til var jo også veldig fin! De ser veldig behagelig ut å ha på. Har hatt litt blandede opplevelser med tightser fra craft, de er utrolig fine, men de jeg har prøvd har vært litt for gjennomsiktige etter min smak. Men det skal sies at det begynner å bli en stund siden, de har sikkert endret seg siden da 🙂

 4. Kristine

  Den jeg linket til er også fra icaniwill forresten 🙂 De fleste tightsene (også de fra Craft) som jeg har prøvd den siste tiden er ikke gjennomsiktige, tror faktisk det bare er de gamle/opprinnelige 2xu-tightsene mine som er det 🙂
  Håper du får en fin dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *