Sunne og saftige bananpannekaker

Hei og hopp!

Da var mandagen her igjen, og det betyr kjøttfri middag her i huset – håper dere også har en eller flere slike dager. Det betyr ideelt sett en middag med proteinrik, vegetarisk hovedingrediens, grønnsaker, grove kornprodukter og noe sunt fett. Men, så er det da, at noen ganger vil man bare ha tjukke, søte pannekaker med masse digg på.

I dag er en sånn dag;

IMG_0155

Bananpannekaker med peanøttsmør og syltetøy
Yields 5
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 egg
  2. 1 banan
  3. 30 g havremel
  4. 30 g grovt speltmel
  5. 1/2 ts kardemomme
  6. 1 dl melk
Topping
  1. Peanøttmel + vann (eller peanøttsmør)
  2. Sukkerfritt jordbærsyltetøy
Instructions
  1. Mos banan med en gaffel og pisk sammen med egg, mel, kardemomme og melk. Stek pannekaker i en smurt panne.
  2. Servér med peanøttsmør og syltetøy, legges gjerne lagvis mellom lappene.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Dette er fint for en voksen + en liten mini, er dere to voksne må du doble oppskriften – minst!

IMG_0157

Håper det smaker!

Jeg sitter og jobber med manus på min nyeste bok så blekket spruter, eventuelt tastaturet blir varmt, så det blir min hovedoppgave i dag. Det er mye jobb, men jeg skal absolutt ikke klage – gleder meg til å starte på den i praksis 🙂

Håper dere får en super start på uka!

6 kommentarer til “Sunne og saftige bananpannekaker

  1. Hanne

    Åååå pannekaker til middag, det hørtes godt ut!
    Her blir det fiskekaker. Kremt. Ikke like snacksy, men godt 😛

  2. Anja

    Du poster så mange gode oppskrifter at det å spise sunt og proteinrikt blir som en drøm! Takk for all inspirasjon 😀

  3. astrid

    Googlet meg fram til disse, sitter og mumser nå til kvelds, og må bare si st de holder det de lover! Kjempesaftige! Tok i litt gresk yoghurt og bakepulver samt kanel i tillegg… Og brunost som smelter oppå.. Mmm 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *