Sukkerfrie marshmallows

/inneholder sponsorlink

Hei!

Jeg kom over disse igjen, og måtte selvfølgelig dele med dere;

IMG_9495

 

Sukkerfrie marshmallows
Yields 50
Write a review
Print
Ingredients
  1. 25 g gelatinpulver
  2. 200 g fibersirup
  3. 200 g vann
  4. 10 dråper stevia vanilje
  5. Sukrinmelis som strø
  6. Rød konditorfarge for å få de rosa (valgfritt)
Instructions
  1. Legg gelatinpulver i bløt i litt vann. Ha fibersirup, vann og stevia i en kjele. Tilsett det bløte gelatinpulveret og la det smelte helt i den varme sirupblandingen.
  2. Ha alt over i en kjøkkenmaskin (med lokk i tilfelle det spruter i starten) og la den gå i et kvarters tid til du har fått en hvit og luftig blanding. Hell i en firkantet form med plastfolie nedi, sett kjølig et par timer. Skjær i passende biter og vend i sukrinmelis.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9498

Det blir 335 kcal i hele oppskriften, og 6-7 kcal per stk.

Disse kan du for øvrig smaksette og eventuelt farge akkurat slik du måtte ønske. De blir jo naturlig nok ikke helt som originalen, mindre seige blant annet, men fortsatt søte og fluffy.

IMG_4369
BB-tights

God søndag!

12 kommentarer til “Sukkerfrie marshmallows

  1. Kristine

    Hei Rolf!
    Jeg regner ikke ut makronutrienter, men her er det veldig enkelt. Det er kun gelatin og fibersirup som gir kcal og næring,
    0/10/21, per 100g får du nesten regne deg frem til 🙂

  2. Veronica:)

    Hei Kristine!
    Takk for alle oppskrifter du deler! Jeg lurte på om du har noen oppskrift på muffins som er fine å ha med som matpakke? Alle oppskrifter jeg finner på nettet er stort sett fulle av hvetemel, og jeg kunne gjerne tenkt meg en mer proteinrik variant med flere ting som er nyttige for kroppen 🙂

  3. Maria

    Hei!
    Disse var skikkelig søte! Lurte litt på om det funker å bruke dem som erstatning for «ekte» marshmalows? Smaken og konsistensen blir jo ikke helt autentisk, men fungerer det for eksempel å grille dem over bål?

  4. Kristine

    Hei Veronica! Ja, det har jeg faktisk! Jeg har akkurat laget en oppskrift til Shape-Up, men jeg må vente til bladet har vært ute før jeg deler. Følg med utover høsten 🙂

  5. Kristine

    Hei Maria! Du, det tviler jeg veldig på uten ekte sukker, men det er lov til å prøve 🙂

  6. Maria

    Hei igjen! Testet ut oppskriften i dag, og det funket faktisk å grille dem! (Prøvde over lys vel å merke)
    Ble ikke helt likt som originalen da, men de var veldig gode uansett! 🙂 Tusen takk for oppskrift!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *