Kyllingsalat og morgenselfie

/inneholder sponsorlink

Hei dere!

I dag har jeg en deilig og proteinrik salat til dere;

IMG_4152

IMG_4134

Kyllingsalat med druer og cashewnøtter
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 grillet kylling (vi kjøper ferdig og river over salaten)
 2. 1 avokado i skiver
 3. en neve røde druer
 4. en neve cashewnøtter
 5. Salat, mais, rødløk, agurk, paprika og tomat
 6. 3-4 ss kalorifattig dressing
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_4138

Dressingene inneholder kun 1 kcal per ss, og i motsetning til andre kalorifattige produkter som til nød smaker greit på konkurransediett, så er faktisk disse gode i det vanlige liv også.

IMG_4143

Håper det smaker!

Over til morgenselfie – for det første skjer det sånn ca aldri at jeg tar en, men heller ikke at jeg faktisk kan sitte på gulvet om morgenen med en kaffekopp helt for meg selv og gjøre det.

Så – du vil hvis du kan!

IMG_4101-down
Klarte det nesten.

Mini synes det var en god idé å rope mamma et par ganger kl 6 for så å sove videre nesten to timer til, jeg fikk selvfølgelig ikke sove igjen og sto opp. Da var det bare å få på seg den fargeglade tightsen og starte dagen 🙂

Jeg går fortsatt med sting og bandasje 3 steder på magen, men det ser ut som det gror fint og at jeg snart kan fjerne dem. Det er ikke noe problem å gå raskt eller gjøre kroppsøvelser, og jeg takler til og med at mini skal sitte oppå magen og «ro, ro, ro din båt». Jeg har også fått lest journalen min og etter å ha grått en liten tåre for den blinkende bønna som klamret seg fast i den sprukne egglederen, har jeg også lagt det psykiske aspektet bak meg – så godt det lar seg gjøre.

Håper dere får en super onsdag!

4 kommentarer til “Kyllingsalat og morgenselfie

 1. Hanne

  Uff, det er noe rart med å lese journalnotatene i ettertid altså.. En slags..ut av deg selv-opplevelse..er det ikke det man kaller det?
  Salaten ser nydelig ut! Håper du fikk mye ut av dagen etter å ha stått opp så tidlig, om ikke annet en herlig stund i ro og fred 🙂
  Kjempefint at du kan bevege deg såpass fritt allerede nå, det er godt det gror fort!

 2. Kristine

  Huff ja, det er veldig rart. Jeg trodde ikke det skulle gjøre så inntrykk på meg, jeg var bare nysgjerrig, men så ble jeg veldig emosjonell gitt.
  Jeg fikk veldig mye ut av dagen ja 😀 Håper dagen din blir bra!

 3. Anja

  Det var en utrolig sterk opplevelse å lese historien din, Kristine. Jeg måtte bruke litt tid på å fordøye den, det dukker alltid opp så mange tanker. Og budskapet ditt kan ikke sies nok; vi må begynne å sette mer pris på hva kroppen vår er i stand til å takle, sette mer pris på at vi har en kropp som gjør at vi kan bevege oss fritt, om det er ute på gåtur eller inne i styrkerommet. Utseende er det siste som er viktig når man opplever noe alvorlig.

  Jeg er lei meg for at du måtte gå gjennom dette, men jeg er likevel glad du valgte å fortelle det. Det hjelper andre i samme situasjon så utrolig mye. Det er så lett å tro at man er alene når det stormer som verst, men det er man ikke. Det finnes andre som går gjennom det samme, eller som har opplevd lignende ting. Så takk for at du deler! Og takk for at du lyser opp hverdagen vår med det vakre smilet ditt <3

 4. Kristine

  Utseende spiller faktisk ingen rolle når man kjemper for eller mot helt andre vitale ting, kanskje greit å snakke om det, vise det, samt få folk til å tenke over det innimellom. Jeg er superstolt av kroppen min, og det handler ikke om utseendet i det hele tatt.
  Tusen takk for ordene dine Anja, de varmer ♥ Stor klem til deg

Det er stengt for kommentarer.