Quorn og mirakelnudler

/inneholder sponsorlink

Hei og hopp!

Da er mini levert i barnehagen igjen etter en hel måned med ferie, og det synes han var rart – naturlig nok. Selv jeg synes det var rart og trist å komme hjem til et stille og tomt hus, til tross for at jeg til tider har tenkt at det skal bli veldig godt. 

I dag er det både ny uke og ny måned, tenk at vi har kommet til august allerede! Jeg liker august, og jeg liker ekstra godt høsten, så dette blir bra.

Ny uke betyr kjøttfri mandag;

IMG_4031

Quorn og mirakelnudler
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 300 g quorndeig
 2. 1 pakke mirakelnudler
 3. 3 ss ketchup u/sukker
 4. 1 ss tacokrydder
 5. 1 ss hakket rødløk
 6. 1 ss hakket paprika
 7. Litt fersk gressløk
Instructions
 1. Stek quorndeig med krydder og ketchup, tilsett litt vann om nødvendig.
 2. Kok mirakelnudler i et par minutter, servér med rødløk, paprika og litt fersk gressløk.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Quorn er et vegetarisk og proteinrikt sopp-produkt som kommer i ulike former, f.eks biter, farse og fileter. Du finner det i større matbutikker, i fryst tilstand.

IMG_4024

Mirakelnudlene smaker ingenting, så det er egentlig bare vomfyll. Nå synes jeg for så vidt at hverken pasta eller vanlige nudler smaker noe særlig heller, så for meg spiller det ingen rolle – jeg liker bare store porsjoner. Du kan redusere mengden quorndeig og heller koke litt pasta til om du vil det.

Ha en god og sprek mandag – ta en økt for meg også! Jeg må nok vente et par dager til 🙂

3 kommentarer til “Quorn og mirakelnudler

 1. Julianne

  «Kjøttdeigen» fra quorn er virkelig ikke god, hälsans kök sin «färs» derimot er himmelen. Bedre enn vanlig kjøttdeig spør du meg, og i tillegg vegansk.

 2. Kristine

  Hvordan smaker de nudlene? Høres litt for godt ut til å være sant? Tenker på at det er så lite kalorier. Og mest nysgjerrig på konsistensen. Så at du sier de ikke smaker noe..

 3. Kristine

  De smaker ingenting, og har glassnudler-aktig konsistens – ingen stor smaksopplevelse som sagt, men greit vomfyll sammen med noe som smaker ekstra godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *