Tropiske grillspyd

Seroquel toronto Puh – angsten over å dele noe såpass privat begynner å roe seg, og etter å ha lest alle meldingene fra dere så kjennes det nesten litt godt. Jo mer man snakker om noe, dess lettere blir det å takle det – nettopp fordi man ikke er alene.

dapoxetine original buy Et stort takk og en god klem til alle som har lagt igjen en hilsen til meg, spesielt dere som har delt erfaringer, det er veldig rørende.

Nå er det snart en uke siden operasjonen og jeg føler meg egentlig i god form. Smertene avtar, sårene gror, og jeg kommer meg lett opp og ned fra sofa og seng – jeg kan til og med løfte mini, og det er jo 12-13 kg bare det. Gåturer går helt fint, og i løpet av neste uke skal jeg prøve meg på øvelser uten for mye buktrykk. Jeg skal holde dere oppdatert, har jo fortsatt ubrukte treningsklær og utstyr å vise dere.

Sommerværet er kanskje på hell, men det er jo ingen grunn for å slutte med grillingen;

IMG_0261

Svin- og ananasgrillspyd
Stk : 2
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
 1. 200 g svin
 2. 2 tykke ananasskiver (fersk)
 3. 2 tykke squashskiver
 4. 1 ss smør/olje til pensling
 5. salt og pepper
 6. en liten neve hakkede peanøtter
Fremgangsmåte
 1. Skjær svin, ananas og squash i ca. like tykke skiver, tre på grillspyd, pensle med litt smør/olje, salt og pepper, og grill/stek til gjennomstekt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0281

Du kan også grille eple eller vannmelon, gjerne med litt balsamico over. Og vil du prøve noe annet enn svin, er kylling også mild og god til det meste.

IMG_0040-side

IMG_0276

Håper det smaker!

Nå skal siste helg nytes før jobb og barnehage igjen på mandag. For min del betyr det å hive seg over siste del av studiene samt fortsette på bok nr 5. Gleder meg 🙂

God lørdag!

6 tanker om “Tropiske grillspyd

 1. avatarG

  Godt å høre du er på bedringens vei kjære Kristine <3 Sender deg masse gode tanker og klemmer!
  Jeg har visst ikke fått med meg at du studerer! Hva studerer du ? 🙂

 2. avatarlinn

  Åh så deilig det så ut og så godt å høre at du er på bedringens vei! ? og ikke minst så spennende med bok nr 5! Jeg har de fire første, og elsker de! Så jeg gleder meg allerede masse til femern kommer ;D masse god bedring videre og lykke til med studier

 3. avatarMaren

  Du er utrolig inspirerende! Alt du får til! Du er et stort forbilde for mange der ute, og jeg kan ikke forstå hvor tøft søt dette har vært for deg! Likevel velger du å dele det med oss! Jeg er så utrolig takknemlig og ønsker deg Alt godt og vel videre❤️

 4. avatarKristine Innleggsforfatter

  Ja, det blir veldig gøy! En litt annerledes bok enn de foregående, mer spesifikt om et emne (som jeg tror dere vil like veldig godt 😉 ) Tusen takk Linn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *