Sunn iskrem og høstnyheter

/inneholder sponsorlinker

Jeg fortsetter å dele oppskrifter på iskremer med dere, det er jo tiden for det nå;

Denne finner du i den siste utgaven av bladet Shape-up.

IMG_0334

En deilig karamell-iskrem med syrlige og søte bær.

IMG_0331

Karamell-iskrem med bær
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 dl vikingmelk
 2. 150 g gresk yoghurt
 3. 50 g sukrin gold
 4. 200 g skogsbærmiks (eller andre bær)
Instructions
 1. Pisk vikingmelk, gresk yoghurt og sukrin gold sammen, hell i en passende beholder og sett i fryseren. Ta den ut og rør rundt for å unngå krystallisering ca. hver halvtime, eller bruk en iskremmaskin. Når den begynner å tykne kan du røre inn tinte (skogs)bær og sette inn i fryseren til isen er helt stivnet (som regel 3–4 timer). Bør tines litt i romtemperatur før servering.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0333

IMG_0345

Håper det smaker!

Ellers ligger jeg her nyoperert og full av følelser. Jeg er både trist, lettet og takknemlig – alt på én gang. Trist for at det skulle skje meg, men glad for at utfallet ikke ble verre. Det blir en stund til jeg kan trene tungt, men tipper jeg skal komme meg raskt igjen.

IMG_3946

Jeg har skrevet ned alt, det har hjulpet meg i denne prosessen – det har alltid hjulpet meg å skrive. Om jeg noen gang kommer til å publisere det vet jeg ikke, kanskje når jeg kommer meg litt ovenpå igjen.

Det sto mellom å dele litt for å forklare hvorfor bloggen blir noe lidende framover samt fortsette jobben min så godt det lar seg gjøre, eller å takke ja til sykemelding et par uker, late som ingenting og bare forsvinne uten å fortelle dere noe som helst. De aller fleste av dere forstår og respekterer dette, så takk.

Helt til slutt vil jeg dele et par jobbrelaterte ting med dere;

1. 20% på alt av kosttilskudd med rabattkoden KOST20
43128_Lenny___Larry_s_Complete_Cookies_-_113g_1-side-down
Du finner masse godsaker HER

2. Nå har Röhnisch kommet med ny høstkolleksjon!
30003_Rohnisch_Shape_Rex_Tights_-_R_dbeta_5-checker
Se noen av klærne HER

Blir så glad av å se bildene over her, de ble tatt for et par måneder siden før alt skjedde – gleder meg til jeg er meg selv igjen 🙂

Håper dere får en fin uke!

70 kommentarer til “Sunn iskrem og høstnyheter

 1. Kristine

  Takk for at du forstår Anja ♥ Jeg har hittil i år takket ja til 2 annonser, så jeg vil ikke akkurat si at det er mye. Sponsorlinker til hovedsponsor kommer med jevne mellomrom, men sånn er det med et slikt samarbeid – etter 4-5 år begynner imidlertid leserne mine å skjønne det 🙂
  Klem til deg

 2. Kristine

  Takk Fast leser. Jeg holder fortsatt ved at jeg synes det er bedre å fortelle hvorfor det ikke blir normal blogging på en stund, eller trening på noen uker, i stedet for å sykemelde meg og late som ingenting. Om noen tror at jeg skriver dette for å reklamere for meg selv (uten at jeg helt skjønner hvordan det gjøres i dette tilfellet) eller mener det er uheldig, så er ikke det noe jeg kan gjøre noe med uansett. Men, de meningene skal dere selvfølgelig få ha, og jeg må få gjøre det jeg mener er riktig. Nå har jeg også skrevet at jeg mest antagelig vil dele historien når jeg først har fått alt litt på avstand og rukket å gro sammen igjen.

 3. Fast leser

  Uansett om du velger å skrive eller ikke, så ønsker jeg deg god bedring. Har vært gjennom to operasjoner selv, og de har vært knyttet til muligheten for å få barn, så det har vært sårbart. Ønsker deg kun det beste!

 4. Hope

  Ville bare sende deg en varm klem med ønske om god bedring! Ta vare på deg selv, håper du raskt føler deg mye bedre.

 5. Isabel

  Kristine!
  Jeg er ikke den som kommenterer så ofte, men stikker innom «deg» flere ganger i uken.
  Leit å lese at du ikke har det bra. Håper du kommer deg raskt og at du fortsetter å blogge for oss..
  Du er en kjempe inspirasjon både til mat og trening! Det må du vite! Har ikke tall på hvor mange retter jeg har laget fra bloggen din..
  Masse god bedring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *