Dette falt i smak!

Jeg har slitt med å få i mini rent kjøtt, det vil si fisk og ikke fiskekaker, kylling og ikke kyllingpølse. Det er helt greit med prosessert mat innimellom, men jeg håper jo at han skal spise litt bredere utvalg og det samme som oss (nesten) hele tiden.

Uansett – jeg har ikke gitt opp og tenker at det må jo snu en eller annen gang. I går snudde det, kyllingwok med cashewnøtter gikk ned på høykant.

IMG_4131

Kyllingwok med cashewnøtter
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g kylling
 2. 1 frossenpose wokmix
 3. 1 brokkoli
 4. en neve cashewnøtter
 5. Kylling tandoori krydder
 6. salt og pepper
 7. 2-3 ss sweet chili saus (etter at mini hadde fått sitt)
Valgfritt
 1. En pose boil-in-bag ris
Instructions
 1. Skjær kylling i mindre biter og stek i litt krydder. Tilsett litt vann så det ikke brenner seg.
 2. Tilsett frossenpose med wokgrønnsaker og brokkoli i mindre buketter. La det småputre i 10 minutter mens risen koker (gutta mine ville ha ris til). Strø over cashewnøtter (hakket til de mindre), og nyt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_4124

Håper det smaker!

Det er noen tøffe dager som venter meg, men jeg kommer innom med litt mat- og treningsinspirasjon de dagene jeg har mulighet til det. 

God onsdag dere!

6 kommentarer til “Dette falt i smak!

 1. Martine

  Jeg husker fölelsen da min Mini var liten og han spiste godt av noe jeg laget. Du sitter der og har lyst å hyle av glede,og fryder deg for hver bit som går ned! Nesten så man satt på nåler,samtidig som man forsökte å väre «normal og avslappet» haha 🙂 ..Og så var liksom den dagen made <3
  Lykke til kristine, med helsa og alt du går igjennom nå <3

 2. Kristine

  Haha, sånn er det her og Martine. Jeg tør ikke å skryte for mye av han, for plutselig blir han oppmerksom på hva han egentlig spiser – vil ikke risikere å ødelegge noe 😉
  Tusen takk ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *