Et luksus-mellommåltid

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Livet skjer, så jeg kommer til å ta meg et par dagers pause. 

Her får dere et par proteinrike mellommåltider som dere kan kose dere med imens;

IMG_4053
Proteinpudding med Atkins peanut butter cup

IMG_9746
Proteinrike pannekaker med sukkerfritt sjokoladepålegg

IMG_8559Proteinbrownies

IMG_3990
Protein-potetgull i 3 smaker

Mange smakfulle måter å få i seg litt ekstra proteiner på, eller hva?

Fortsatt god uke!

6 kommentarer til “Et luksus-mellommåltid

 1. Anja

  Av og til så leser jeg for mye tull og tøys på nettet. Bloggere som får meg til å undre på hvilken verden vi lever i, for eksempel. Da drar jeg alltid innom din blogg, Kristine, for å få fine bilder, motiverende tekster og inspirerende bilder. Og en påminnelse om at det fremdels finnes ekte mennesker der ute <3

 2. Ida

  Fine, flott og flinke Kristine! Håper ting blir bedre. Ta fri med god samvittighet <3 klem!

 3. Benedikte

  Skal verken spekulere i hva som skjer eller hvorfor, livet skjer…
  Heier på deg, jeg, Kristine!
  Håper du vet at du er verdsatt av meg og sikkert mange, MANGE, fler. I internettjungelen er du en veldig god og trygg kilde til inspirasjon, glede og informasjon. Du har en troverdighet ved deg og det du skriver og foretar deg som jeg setter umåtelig stor pris på og jeg har stor respekt for deg som menneske.
  Livet skjer for oss alle, håper det kommer litt regnbuer, tryllestøv og magi din vei og at livet smiler for deg og dine så godt som det kan.
  Stor helgeklem!

 4. Kristine

  Tusen takk Benedikte. Kanskje jeg deler mer en dag, kanskje ikke. Akkurat nå må jeg bare ha en liten pause 🙂
  Tusen takk for fine ord, det hjelper mer enn du tror ♥ Dere er noen fine mennesker, stor klem tilbake

Det er stengt for kommentarer.