Proteinfudge med 3 ingredienser

/inneholder sponsorlinker

Hei og god lillelørdag!

IMG_4039

Proteinfudge er altså ikke det samme som fudge-fudge. Jeg tror ikke noe med betegnelsen sunn foran kan sammenlignes med ekte vare, men så har aldri det vært min intensjon heller. Jeg spiser vaniljefudge i helgene og proteinfudge på en hverdag, og har i snart 9 år (tiden flyyr!) synes det har vært både smart og godt.

IMG_4033

Over til de tre tenorene som spiller hovedrollen i denne oppskriften;

IMG_4020

Mandelsmøret består kun av oppmalte økologiske og rå mandler – og smaker helt fantastisk i snacks og bakst.

IMG_4009

Mandel- og sjokoladefudge
Yields 10
Write a review
Print
Ingredients
  1. 60 g mandelsmør
  2. 30 g proteinpulver
  3. 20 g fibersirup gold
Valgfri topping
  1. 40g smeltet sukkerfri sjokolade
  2. en klype salt
Instructions
  1. Rør sammen romtemperert mandelsmør (eller annet nøttesmør), proteinpulver og fibersirup. Rull til kuler og sett kjølig. Ha over ønsket topping.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_4040

Anbefaler en liten klype salt over eller i oppskriften om du bruker et nøttesmør uten tilsatt salt.

Håper det smaker!

Ellers hadde jeg min første styrkeøkt på lange tider i går, og den kjørte jeg rett utenfor døra. Jeg har vært så heldig å få treningsutstyr av Abilica/X-life som jeg skal vise til dere senere – 3 elementer, midt i blinken for hjemmeøkter.

IMG_3977
Dette var for øvrig ikke slik jeg trente i går, kun for bildet – jeg bruker alltid en matte under til vanlig.

Gårsdagens øvelser:
Thrusters
Knebøy
Militærpress
Glute bridge
Rumenske markløft

Til helgen er det meldt finere vær, så da knipser vi litt bilder av selve økta.

Nå har vi vært i butikken, og spist is. Mini klarte nemlig å se på låst skjerm-bildet mitt på mobilen, og der er det nettopp et bilde fra Mallorca der vi sitter og spiser is – så da var det gjort.
Jeg har heldigvis en stor ladning med brune bananer, så det får bli banan-is neste gang suget kommer 🙂

God onsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *