/inneholder sponsorlinker
Hei og god lillelørdag!
Proteinfudge er altså ikke det samme som fudge-fudge. Jeg tror ikke noe med betegnelsen sunn foran kan sammenlignes med ekte vare, men så har aldri det vært min intensjon heller. Jeg spiser vaniljefudge i helgene og proteinfudge på en hverdag, og har i snart 9 år (tiden flyyr!) synes det har vært både smart og godt.
Over til de tre tenorene som spiller hovedrollen i denne oppskriften;
Mandelsmøret består kun av oppmalte økologiske og rå mandler – og smaker helt fantastisk i snacks og bakst.
- 60 g mandelsmør
- 30 g proteinpulver
- 20 g fibersirup gold
- 40g smeltet sukkerfri sjokolade
- en klype salt
- Rør sammen romtemperert mandelsmør (eller annet nøttesmør), proteinpulver og fibersirup. Rull til kuler og sett kjølig. Ha over ønsket topping.

Anbefaler en liten klype salt over eller i oppskriften om du bruker et nøttesmør uten tilsatt salt.
Håper det smaker!
Ellers hadde jeg min første styrkeøkt på lange tider i går, og den kjørte jeg rett utenfor døra. Jeg har vært så heldig å få treningsutstyr av Abilica/X-life som jeg skal vise til dere senere – 3 elementer, midt i blinken for hjemmeøkter.
Dette var for øvrig ikke slik jeg trente i går, kun for bildet – jeg bruker alltid en matte under til vanlig.
Gårsdagens øvelser:
Thrusters
Knebøy
Militærpress
Glute bridge
Rumenske markløft
Til helgen er det meldt finere vær, så da knipser vi litt bilder av selve økta.
Nå har vi vært i butikken, og spist is. Mini klarte nemlig å se på låst skjerm-bildet mitt på mobilen, og der er det nettopp et bilde fra Mallorca der vi sitter og spiser is – så da var det gjort.
Jeg har heldigvis en stor ladning med brune bananer, så det får bli banan-is neste gang suget kommer 🙂
God onsdag!