Bring me sunshine

/inneholder sponsorlinker

Hei dere!

En ny uke står for tur og ikke minst kjøttfri mandag;

IMG_0301

Lun brokkolisalat med mozzarella og pinjekjerner
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 brokkoli
  2. 100 g fersk mozzarellaost
  3. 4 cherrytomater
  4. 2 ss ristede pinjekjerner
  5. 2 ss urtedressing
  6. salt og pepper
Instructions
  1. Del brokkoli opp i mindre buketter og kok i 2-3 minutter.
  2. Riv fersk mozzarellaost over, samt ristede pinjekjerner, salt, pepper og dressing.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0294

En utrolig enkel rett å lage, og perfekt om man elsker mozzarella like mye som meg.

IMG_0297

Du kan også bruke valnøtter eller pekannøtter i stedet for pinjekjerner, og har du rødløk liggende må du gjerne finhakke litt og hive oppi.

Håper det smaker!

Når sola glimrer med sitt fravær, får jeg dra på meg treningsklær som stråler litt i stedet.

IMG_3971

Dette var noen av klærne jeg bestilte hjem denne gangen. Produktbildet av denne tightsen stemmer for øvrig ikke i det hele tatt, den er mye freshere og lysere i virkeligheten.

IMG_3972

Nå får du den til halv pris (kun 400 kr) her.

Toppen koster 269 kr her

Jeg trente ikke et sekund da vi var bortreist, så det skal bli godt(vondt) å starte igjen.

God mandag! ☀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *