Frokostvafler med brunost

God morgen!

Det er søndag, så hvorfor ikke starte dagen litt ekstra bra med disse vaflene;

IMG_3784

Er det noe man savner når man er bortreist, så er det definitivt lune vafler med brunost.

Vafler med brunost
Yields 5
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 egg
 2. 60 g havremel
 3. 40 g havregryn
 4. ca 2-3 dl melk
 5. 1-2 ts kardemomme
 6. en klype salt
 7. 1 ss smør til steking
Instructions
 1. Visp alle ingrediensene sammen og la det stå og svelle i 5 minutter. Da må du ofte etterfylle litt melk for å få en passe vaffelrørekonsistens, derfor er mengden melk i ca-mål.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_3796

Smør og brunost – altså, finnes det noe bedre enn det?

IMG_3790

Velbekomme!

Ellers var det veldig godt å komme hjem etter en lang reise i går, mini løp ut og inn av huset med små gledeshyl. Den største gleden var nok markjordbærene som hadde fått vokse seg store og mørkerøde.

Vi var oppe før kl 6 i dag, så vi får mye ut av dagen. Jeg har blant annet fått pakket ut av koffertene og alle klærne er på vask, det er noe som er så utrolig tilfredsstillende med det 😀

Jeg hentet en sponsorpakke fra i går som jeg skal vise til dere senere, så utrolig mye lekkert og fargerikt – blir glad bare av å se på det.

Håper dere får en fin søndag!

 

4 kommentarer til “Frokostvafler med brunost

 1. Monica

  Jeg bruker ofte å lage frokost vaflene dine, de er kjempe gode 🙂 Men siden jeg ikke drikker melk bruker jeg litt magerkesam og vann istede, og det funker kjempe bra, og de blir spesielt gode med vaniljekesam 😉 Ellers takk for en kjempe fin blogg med masse inspirasjon! Har fulgt deg i mange år nå, vi er like gamle og i fjor fikk jeg mitt første barn. Så takk for gode tips til å holde seg i form under og etter svangerskap, og kunne fortsette å lage mat fra bunnen av i en travel hverdag 🙂 PS: Du skulle laget en bok om baby/barnemat fra bunnen av 😉

 2. Mari

  Hei. Dette så digg ut! Har ikke hatt brunost i kjøleskapet på lenge, så kanskje på tide å gjeninnføre. Det står at dette blir 5stk, er det 2 stk som er ca 1 porsjon da?

  Takk for inspirerende mat m m!! Hilsen Mari

 3. Kristine

  Så bra Monica! Ja, det vil jeg tro funker helt bra – eventuelt kokosmelk eller mandelmelk 🙂
  Gratulerer med en liten mini, så herlig ♥ Og takk for bokønske! Jeg har allerede rukket å vurdere det, men har kommet frem til en litt annen vri for å holde meg til det jeg kan best – en bok hvorav et kapittel er barnas sunne søtsaker 😉

 4. Kristine

  Hei Mari! Brunost synes jeg man alltid skal ha liggende 😀
  Det kommer litt an på hva du har på dem, jeg delte med mini og spiste faktisk 3,5 (og mini 1,5) 🙂
  Takk for fine ord!

Det er stengt for kommentarer.